Τσίπρας, ο τελευταίος των προδοτών!

elpidaΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ!!! (Τσίπρας, ο τελευταίος των προδοτών)
ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

Τα παραπάνω λόγια εκστομίστηκαν κατά την παραμονή των τελευταίων εκλογών από τον πολιτικό ηγέτη που θα περάσει στα ιστορικά αρχεία σαν τον μεγαλύτερο παραχαράκτη του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, του επαναστάτη της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, του επαναστάτη της μεγαλύτερης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του ελληνικού λαού….

Για εμάς τους συγγραφείς των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και γι αυτούς που μας διαβάζουν, γνωρίζουν μέσα από τις πολιτικές αναλύσεις που κάνουμε καθημερινά, ότι η η ροή των πολιτικών γεγονότων μέχρι αυτής της στιγμής… μας ήταν απόλυτα γνωστή…τίποτε από τις πολιτικές εξελίξεις που βλέπετε δεν είναι τυχαία γεγονότα!!!

elpida

Δεν είναι τυχαία πολιτική εξέλιξη, ότι σε μια πολιτικά ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ χώρα όπως είναι η δική μας, μες την φωλιά των αρπακτικών που μεγάλωσε για δεκαετίες όλους τους ελληνόφωνους προδότες, να βγάλει ήρωες! Η βουλη των Ελλήνων δεν είναι η μήτρα που βγάζει Κολοκοτρώνηδες, Μιαούληδες και Καποδίστριες.

Αυτή η βουλευτική φωλιά εκκολάπτει αρπακτικά και τερατόμορφα πολιτικά σκουπίδια όποια δεκαετία και να πέρναγε.… στις βουλής τα έδρανα δεν θα μπορούσαν ποτέ να εκπαιδευτούν οι ήρωες και οι πατριώτες… Είναι λοιπόν το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όταν πηγαίνουμε και συμμετέχουμε στην δική μας προδοσία από την οργανωμένη πολιτική ελιτιστική μαφία.

Θυμάστε τα προεκλογικά λόγια και τις φωτιές που έριχνε στην πλατεία Ομόνοιας, με πλήρη γνώση της στρατηγικής του μάρκετινγκ… την πώληση ελπίδας και αλλαγής… το ριλάξ μασάζ της ελληνικής συλλογικής μνήμης γνωρίζοντας την αηδία και καταπίεση που ένιωθε ο λαός;; (και ακόμη νιώθει). Αυτό το εκκολαπτόμενο τσουτσουνι ο Τσίπρας δεν μεγάλωσε από μόνος του στα έδρανα της βουλής των “Ελλήνων”…. Τον μεγάλωσαν οι εφιάλτες δίνοντας του από μικρό παιδί δηλητήριο και αργότερα την σκυτάλη των 300 μέτρων.

olo-oxi

Επειδή η ανθρώπινη μνήμη ξεχνάει πολύ γρήγορα σας ζητώ να δείτε το βίντεο με τον κύριο Τσίπρα και τις προεκλογικές αερολογίες του πολιτικού σκέτς που ήξερε απ΄εξω και ανακατωτά λόγω της άριστης εκπαίδευσης του σαν ΠΡΟΔΟΤΗΣ του ελληνικού έθνους, και παίζοντας με την ΕΛΠΙΔΑ (την έκανε συνειδητά σλόγκαν) και την ΛΥΠΗ του μέσου Έλληνα, κατάφερε να σας παραπλανήσει να τον ψηφίσετε.

Τόσες δεκαετίες από πολιτικά λάθη, κλεψιά της δημόσιας περιουσίας, την πλουτοκρατία, την φορολογική διαφυγή και συνειδητή προστασία τον ελιτιστών, τον εκφυλισμό της κοινωνίας, την παραχάραξη της ιστορίας μας, την διάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος, την επανειλημμένη προδοσία του λαού μας, την δέσμευση της οικονομικής μας υποταγής στους τοκογλύφους από τους εγκληματίες πολιτικούς εκπροσώπους, την αδιαφορία του πολίτη και το κλέψιμο των άλλων χωρίς καμία τιμωρία κτλ.κτλ… Τι έπρεπε να περιμένατε; να έρθει ο Μεσσίας να σας σώσει;;

merkel-tsipras

Οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί των τελευταίων δεκαετιών με την συστηματική εργασία τους, πάντα εναντίον του λαού.… με την “προσφορά” τους στο έθνος..… θα ήταν ποτέ ικανοί να έβγαζαν ένα πατριώτη πολιτικό;;;

Για αναρωτηθείτε αν εσείς με την ενεργώ συμμετοχή σας σε αυτό το πολιτικό σύστημα και γνωρίζοντας τι σοι αρπακτικά, εκκόλαπταν στα έδρανα της βουλής… δεν είναι πολύ λογικό το δεδομένο ότι ο Τσίπρας και οι όλοι οι δικοί του στην βουλή είναι προδότες;;;;

Η λύση δεν θα ερχόταν ποτέ μέσα από την βουλή…η οχιά τι αυγά θα έκανε;;; η προδοσίαέφτασε το Ζενίθ της.… και η λύση θα έρθει μόνο από τον λαό και από τον τρόπο της τοπικής οργάνωσης σ΄ολη την πατρίδα….
Μόνο με ένα πολιτικό κίνημα που θα είναι ικανό να αλλάξει βασικά εμάς…τα πιστεύω μας και τον τρόπο που μάθαμε να λειτουργούμε μέχρι σήμερα.

ΝΑΙ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ…ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ!!!

Video για να μην ξεχνάτε:


katoxika nea

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button