Το μυαλό σου δεν λειτουργεί Ασπιώτη ….Ο δεματοποιητής αν λειτουργεί να σας δεματοποιήσουμε για να διαφυλάξουμε το είδος σας στη επόμενη γενιά να σώσετε κι αυτούς..

ασπιοτισΒγήκε ο “καρεκλάκιας” της εξουσίας να δηλώσει οτι λειτουργεί ο Δεματοποιητής….Ακόμη και να λειτουργούσε όμως το μυαλό σας δεν λειτουργεί…Που θα τα βάλετε τα σκουπίδια κύριε Ασπιώτη …και αν λειτουργεί γιατί δεν τα δεματοποιείται και έχετε κάνει το νησί ΧΑΒΟΥΖΑ?
Πως γίνεται δεματοποίηση υπολειμάτων από σκουπίδια πεταμένα επι μήνες .Βγείτε να πείτε τι δέματα θα είναι αυτά?
Αν λειτουργεί καλο θα ήταν να σας δεματοποιήσουμε να σας εχουν και στα επόμενα χρόνια να τους σώσετε……Είστε οι Σωτήρες του τόπου…..Για δέστε το τύπο με την άσπρη μπλούζα σαν γιατρός ψυχιατρείου μοιάζει…πετάει το μάτι του!!!! Και γιατι να μην πετάει μασσάει την αποζημίωση του και η Κερκυρα εχει μετατραπεί σε απέραντη χαβούζα…Στη καρέκλα της εξουσίας είναι ότι θέλει λέει οτι γουστάρει κάνει και όσα εκατομμύρια θέλει κόβει στα εγολαβικά συμφέροντα …Χρηματα που θα τα χώσουν στα Δημοτικά τέλη….ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ…

Την απάντηση στη δίνουν δυο άτομα στο κοινωνικό δίκτυο..η Μαγδα Παπανικολοπούλου και η Μαρία Κοντομάρη….αλλά που μυαλό !!!

δεματοποιητης διαδ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close