Τους πανε με την κατηγορία της κατασκοπείας……Δεν ξαναγυριζουν οι Ελληνες στρατιωτικοί!!! Εμφυτευσαν στρατιωτικά σχεδιαγραματα στα κινητά τους….

asntarmaΣύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από Τουρκία που επιβεβαιώνει και το πρακτορείο Anadolu η Αγκυρα χοντραίνει το παιχνίδι.Με δημοσίευμα ξεκάθαρα πάνε τους Ελληνες στρατιωτικους να σαπίσουν στις φυλακές της Ανδριανούπολης.Το πρακτορείο δημοσιεύει ως εξής:

anatolouΣημαντικές πληροφορίες προέκυψαν από την έρευνα στα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις  φυλακές της Αδριανούπολης, σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με αυτό, οι τουρκικές αρχές βρήκαν στρατιωτικό σχεδιάγραμμα στην εξωτερική μνήμη του κινητού τηλεφώνου των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Η ανωτέρω δημοσίευση σημαίνει οτι ο Ερντογαν σκληραίνει τη στάση του απέναντι στη Χώρα μας βάζοντας την κατηγορία της κατασκοπείας με εμφυτευμενα αρχεία στα κινητά των Ελληνων στρατιωτών…

Επίσης η εφημεριδα ΧΟΥΡΙΕΤ , η οποία χθες αποκτήθηκε από τον όμιλο επιχειρήσεων Ντεμιρόρεν που θεωρείται προσκείμενος στον Ταγίπ Ερντογάν , αναφέρει η Hürriyet, οι δύο στρατιωτικοί εκτός από τα δύο κινητά τηλέφωνα, είχαν ένα ακόμη κρυπτογραφικό, τηλέφωνο και το οποίο θα εξεταστεί και αυτό.

Αυτά συμβαίνουν όταν τα δικά μας πολιτικά ρεντικολα δέχθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι οι δικοί μας στρατιώτες πέρασαν κατά λάθος τα συνορα.

Και ενώ έπρεπε να έχουν κλείσει τα σύνορα με την Τουρκία και να σταματήσει κάθε εμπορική συναλλαγή και να έχουν προχωρήσει σε άμεσα μέτρα περιμένουν τα δικαστήρια της Τουρκίας που έχωσαν χιλιάδες δικαστικούς και αξιωματικούς στη φυλακή να αποδοθεί δικαιοσύνη από τη Χούντα του Ερντογαν…Δυστυχώς με τέτοια πολιτικά σκουτιά τα παιδιά της Ελλάδος ξεχάστε τα….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button