Τουριστικό συνέδριο στη Κέρκυρα με σκουπίδια στο κέντρο της πόλης σαν να μην συμβαίνει τιποτα

All-focusΕιστε και οι πρώτοι !!! Με τόσο σκουπίδι κάνουν και συνέδριο για τον Τουρισμό..Ο Δημος της Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για 2η χρονιά με τίτλο Corfu Tourism αειForum στην Ιόνιο ακαδημία.Οι  εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν αύριο Σαββατο 20/10 και τελειώνουν στις 21 Οκτωβρίου.Οι συνεδρίες θα λάβουν χώρα στην αίθουσα τελετών – auditorium, στον 1ο όροφο της Ιονίου Ακαδημίας και όλα τα workshops στην αίθουσα της Συγκλήτου στον 2ο όροφο.Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, της κεντρικής κυβέρνησης, του FedHATTA, των σημαντικότερων μεσογειακών προορισμών, επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπρόσωποι εταιρειών, οι οποίες έχουν επενδύσει στην Κέρκυρα.

Κύριοι του Δήμου Κέρκυρας θα έπρεπε να ακυρώσετε το συνέδριο όταν δεν μπορείτε να έχετε τη Κέρκυρα καθαρή …Δεν πάνε σε συνέδριο όταν το “σώβρακο” σας είναι λερωμένο..Σε όλους αυτούς που καλέσατε θα τους βάλετε μάσκες να μην τα δουν και να μην τα μυρίσουν?

Στη φωτογραφία  αριστερά βλέπετε τους σωρούς σκουπιδιών στο κέντρο της πόλης Πλατεία Σαρόκο απέναντι απο το Κεντρικό σταθμό Αστικού Κτελ.

Η μπόχα και η δυσωδία κυριαρχεί στη πόλη και εσείς συζητάτε για τον Τουρισμό…Ποιο Τουρισμό αυτόν που με την πολιτική σας καταστρέφεται?

Οι Φωτογραφίες δείχνουν τι μπορείτε να πετυχεται…Πέντε μήνες τώρα τα σκουπίδια στους δρόμους …Ολα ενας αχταρμάς  μπόχα ποντίκια μυγες κουνούπια σε ένα νησί που σταματήσατε το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης και διαλύεται το Τουριστικό προϊόν όπως και την Υπηρεσία Καθαριότητας .Δεν δικαιούστε να διοργανώνεται  συνέδριο Τουρισμού…Η Κέρκυρα είναι λίγο πριν την καταστροφή της απο το Δημο Κερκυρας – Δημοτική ομάδα Νικολούζου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το Τεχνικό Επιμελητήριο-Τμήμα Κέρκυρας, τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας, τις ενώσεις AOCTA, fedHATTA, Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κέρκυρας, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, Επιστημονική Εταιρεία Τουρισμού, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ionian Inspires και τις Εκδόσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και έχει χορηγούς τις εταιρείες  Sky Express, Domes Miramare Corfu, Lord Travel και corfuland.

Οι σπόνσορες θα δώσετε χορηγίες με την Κερκυρα σε αυτή την τραγική κατάσταση? Ετσι επιβραβεύεται τη πολιτική του Δημου που μας καταστρέφει….

Ολοι εσείς δεν βλέπετε τι συμβαίνει στη Κέρκυρα που είστε ? Πάνω στο Τιτανικό που βυθίζεται και παίζουν τα βιολιά μουσική?

All-focus

Εκει στο Ιονιο Πανεπιστήμιο δεν σας ενοχλούν τα σκουπίδια και οι χωματερές σε ολο το νησί ούτε όλα αυτά στη φωτογραφία απέναντι απο την είσοδο σας?

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close