Τον πέταξαν έξω στη “βράβευση” Παυλόπουλου …(video)

Όποιος έχει αντίθετη γνώμη για την συμφωνία των Πρεσπών τον πετάνε εξω

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η κεντρική πανηγυρική εκδήλωση για τα ογδόντα χρόνια από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στο Θέατρό της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, μετά τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκοπής Παυλόπουλος, στον οποίο απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ένας πολίτης που βρισκόταν στο κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση στράφηκε εναντίον του.

Ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Παράλληλα, πολλοί του φώναζαν να καθίσει κάτω.

«Έχω το δικαίωμα σαν Έλληνας Μακεδόνας….», ακούγεται αχνά να λέει ο διαμαρτυρόμενος. Κάποιος του…απαντά «δεν έχεις κανένα δικαίωμα», ενώ οι πολλοί συνεχίζουν να του λένε να καθίσει κάτω.

Αμέσως άνδρες της Ασφαλείας τον απομάκρυναν και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά. Πριν τον βγάλουν έξω, ακούγεται η χαρακτηριστική προτροπή ενός ατόμου προς τους άνδρες ασφαλείας να βγάλουν έξω τον «ταραξία», φωνάζοντας «πάρτε τον, πάρτε τον».

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close