Τον άφησαν να ξεδοντιάζει όλη την Ελλάδα και τώρα συνέλαβαν την χρυσομαζώχτρα.

Συνελήφθη στην πολυτελή βίλα του στη Σαρωνίδα ο γνωστός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος», Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς, ενώ σε άλλες περιοχές της Αττικής συνελήφθησαν άλλα 59 άτομα. Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.


Ο γνωστός εκ τηλεοράσεως 51χρονος ενεχυροδανειστής, συνελήφθη καθώς ενέχεται στη διακίνηση χρυσών αντικειμένων, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι στο σπίτι του βρέθηκαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα τα οποία θα πήγαιναν για λιώσιμο, αλλά και «κλοπιμαία από χώρο που συντελέστηκε ανθρωποκτονία».


Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις ενεχυροδανειστής συνελήφθη. Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης – Ριχάρδος Μυλωνάς είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας στις 14 Ιουλίου του 2014 έπειτα από έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί σε δύο καταστήματα ιδιοκτησίας του και στα οποία θα έπρεπε, βάσει ιδιωτικών συμφωνητικών, να φυλάσσονται για ένα μήνα τιμαλφή προερχόμενα από ενέχυρο.


Στα κυκλώματα εκτός από τον πασίγνωστο ιδιοκτήτη αλυσίδας με ενεχυροδανειστήρια συμμετείχαν και γνωστοί κοσμηματοπώλες, αλλά και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι μια υπόθεση που αποκαλύπτει ότι για χρόνια τεράστιες ποσότητες χρυσού και ασημιού “εξαφανίζονταν” μέσω ενεχυροδανειστηρίων και έφευγαν λαθραία για το εξωτερικό εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη στα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

«ΝΤΟΥ» ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ» ΡΙΧΑΡΔΟΥ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ 59 ΑΤΟΜΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ – ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙΟΥ “ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ” ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button