Τι Σχεδιάζει το HAARP πάνω από την Ελλάδα; (video)

rainbow-greece-minΤα παράξενα φαινόμενα δεν λείπουν από τον πλανήτη μας τελευταία. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουμε και εκείνα που ακόμα και οι ειδικοί μετεωρολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν, αν και προσπαθούν να δώσουν μία λογικοφανή απάντηση.

Αν και όταν έχουμε κάποια επιστημονική αιτιολόγηση, σε κάποιες περιπτώσεις διακρίνουμε μία αμφιβολία στα λεγόμενα, οπότε και φουντώνουν επιπλέον ερωτήματα για τα οποία οι ειδικοί δεν έχουν πρόχειρη απάντηση.

Τι πραγματικά είναι αυτό που συνέβη στον ελληνικό ουρανό; Τι «καλλιτεχνικά» σχέδια είναι αυτά πάνω από την Ελλάδα, σαν ένα πολύχρωμο χαμόγελο ή σαν ανάποδο ουράνιο τόξο; Είναι φυσικό και φυσιολογικό φαινόμενο; Μία εναλλακτική απάντηση θα μπορούσε να είναι η παρακάτω. -d-

HAARP στην Ελλάδα-Αθήνα

Μετά από δυο μέρες χημικών αεροψεκασμών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως πάνω από την Αττική εμφανίζονται διάσπαρτα ουράνια τόξα χωρίς να υπάρχει ούτε μια σταγόνα βροχής..

Παρόμοιο συμβάν έχει επαναληφθεί πάρα πολλές φορές παγκοσμίως μετά την λειτουργία του προγράμματος HAARP να εμφανίζονται ιριδίζον χρώματα στον ουρανό χωρίς να υπάρχει ούτε μια σταγόνα βροχής..

Μετά την εμφάνιση τους έχουν καταγραφεί καταστροφές, πλημμύρες, σεισμοί, πόλεμοι ..κλπ.. μέχρι και παράξενα ¨ανεξήγητα¨ γεγονότα στον κόσμο κάποιοι μιλούν ακόμα και για πύλες

Κατοχικά Νεα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button