Συνεχίζει με αυταρχικότητα και Βια ο Νικολούζος κατά της Κέρκυρας…Συνεδρίαση στις 28/12 με ΜΑΤ!!!!

Την Παρασκευή στη νεα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας στην Ιόνια Βουλή ο Δήμαρχος Κέρκυρας θα δείξει για αλλη μια φορά οτι δια της ΒΙΑΣ και της Τρομοκρατίας θα συνεδριάσει χωρίς να δίνει λύση στην Εξάμηνη ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατοχή του Περιφερειακού δρόμου της Λευκίμμης και της παράνομης εναπόθεσης σείμικτων δεμάτων στη λακούβα της Λευκίμμης…Θα δώσει ομως νέες εργολαβίες!!!!!!

Ο κ,Νικολούζος που διέκοψε τη κατασκευή του Εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμάτων ο Δήμαρχος που έφερε τα ΜΑΤ ψευδόμενος οτι δεν θα έρθουν ο Δήμαρχος που εξαπάτησε τους Δημότες του για να αρπάξει τη καρέκλα και να μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε εργολάβους και σε Ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων….ο Δήμαρχος που διαλύει την Οικονομία και τον Τουρισμό του νησιού συνεχίζει τη ΒΙΑ και την Τρομοκράτηση των Δημοτών του με την παρουσία της Αστυνομίας για να συνεδριάσει με τα ΜΑΤ για να ολοκληρώσει τα σχέδια των εντολέων του που δεν έχουν σχέση με τους Δημοτες που τον εξέλεξαν….

Την ιδια ωρα οι αγωνιστές κάτοικοι της Λευκίμμης ετοιμάζονται με λεωφορεία και ΙΧ να εμποδίσουν για αλλη μια φορά την συνεδρίαση αν δεν φύγουν τα ΜΑΤ απο το περιφερειακό δρομο που παράνομα εχουν κάνει κατάληψη εξη μηνες τωρα.Αν δεν φυγουν τα ΜΑΤ απο τον ΧΥΤΥ Λευκιμμης….

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ συνεχίζεται….Ο Νικολούζος πασχίζει να αδειοδοτήσει τη λακούβα στα Μεσοράχια…..Δεν εχει κάνει καμία προσπάθεια να δοθεί οριστική λυση .Το μόνο που κάνει είναι να ψάχνει οικόπεδα να εναποθέσει τα δέματα καρκίνου…μαζί με τους συνυπεύθυνους  συντρόφους του Ασπιώτη και Καλούδη μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία του….κρύβοντας στα συρτάρια του κάθε πρόταση και λύση που του εχει κοινοποιηθεί…

Ολα για τους εργολάβους με ΒΙΑ με ΞΥΛΟ με ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ με ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ σε όποιον αντιστέκεται στα Βρόμικα σχέδια του….Κατάργησαν του Νόμους εφαρμόζουν τους δικούς τους με την Αστυνομία δια του κ. Γερακαράκου να ομολογεί οτι παρανομεί και να προστατεύει αυτούς που δίνουν τις εντολές εκτός Νομου!!!! Κατάλυση της δημοκρατίας καταπάτηση ατομικών δικαιωμάτων και κυκλοφορίας. Σύγχρονη δουλεία και διωγμός των κατοίκων και των επιχειρήσεων τους για να κερδίζουν Εργολαβικά συμφέροντα..τα οποια προστατεύει Δημόσια αρχή!!!!Και δεν εχει ξεσηκωθεί ΟΛΗ η Κέρκυρα… ακόμη….Βλέπεται στη Κέρκυρα υπάρχουν Ξενοδοχεία και ιδιοκτήτες που φιλοξενούν Κατοχικές δυνάμεις και τωρα τα Χριστούγεννα δεχθηκαν αφιλοκερδώς !!!!! και τις οικογένειες των Κατοχικών δυνάμεων !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να πάει στο λιμάνι της Λευκίμμης μεσω του κεντρικού οδικού άξονα  ο οποίος είναι πληρωμένος κατασκευασμένος στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού. Δημόσιος δρόμος…υπο συνεχή κατάληψη.Μια ακατανόητη πραξη …μισους κατα ταων κατοικων …Γιατι ? Γιατι δεν θέλουν το καρκίνο και τη δηλητηρίαση του Περιβάλλοντος που δηθεν προστατεύει το Κράτος!!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button