Σπάνε τη Κέρκυρα σε περισσότερους Δήμους…Υπ.Εσωτερικών: Στις λίγες περιπτώσεις ο Δήμος Κέρκυρας

χαρισισΟ υπουργός εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στο  NEWS24/7  τόνισε, ότι «αυτό που θα πρέπει να κάνουμε σε αυτή τη φάση είναι να αντιμετωπίσουμε κάποιες ακραίες περιπτώσεις όπου υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Το χωροταξικό είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με πρόχειρες παρεμβάσεις προεκλογικά. Θα αντιμετωπίσουμε κάποιες εξόφθαλμες περιπτώσεις, όπως η Λέσβος, η Χίος, η Ρόδος, η Κέρκυρα και Κεφαλλονιά».!

Και συμπλήρωσε μεταξύ των άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης  : «Θα προχωρήσουμε σε μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση του χωροταξικού του Καλλικράτη μετά τις εκλογές ώστε αυτές οι αλλαγές να υπακούουν σε κάποια λογική που θα απαντάει στις νέες συνθήκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουν τα όρια σε όλους τους Δήμους».!

Τον Δεκέμβριο θα τοποθετηθούν στους Δήμους 8.500 μόνιμοι υπάλληλοι στους δήμους, ενώ μέσα στον Νοέμβριο θα κατατεθεί στη Βουλή ρύθμιση για 3.000 μόνιμες προσλήψεις στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, η οποία θα προβλέπει πριμοδότηση των εργαζομένων επί χρόνια στο πρόγραμμα για να μπορέσουν να παραμείνουν σε μόνιμες πλέον θέσεις εργασίας.

Γι αυτό η Πρόεδρος του ΔΣ Κερκυρας κ.Μουζακίτη εξέδωσε σε χρόνο ρεκόρ Δελτίο Τυπου με την απόφαση για διαίρεση του Δήμου Κέρκυρας…Για να δεσει με όσα συμβαίνουν κάτω απο το Τραπέζι στο σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close