Παρεμβάσεις στο Υπουργείο για να μπει με το ζόρι στη γραμμή το ακατάλληλο Zanadu (video)

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ…ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ…ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

H     Αντιδήμαρχος Μαθρακίου δήλωσε προχθές οτι το Zanadu δεν μπορεί να καλύψει τα τρία νησιά Ερεικουσα,Μαθρακι και Οθωνοί ουτε ως προσωρινή λύση…Και το αιτιολόγησε με το οτι δεν μπορεί να μεταφέρει φορτηγά της ΔΕΗ και του ΟΤΕ για να επιδιορθωθούν οι βλάβες…Μάλιστα ανέφερε οτι το Zanadu δεν πήρε τα απαραίτητα πιστοποιητικά (ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και το Υπουργείο πρέπει να προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό….

Χθες εμφανίσθη ξανά ο πλοιοκτήτης του ακατάλληλου πλοίου κ.Αντίοχος  για τα νησιά ο οποίος ανέφερε  εκ νέου ότι θα πάρει τα πιστοποιητικά και θα τα καταθέσει στο Υπουργείο για να δρομολογήσει το πλοίο….

Στη τοποθέτηση  της κ.Νονης Μαστορα στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Corfou η Αντιδήμαρχος Μαθρακίου αναφέρει ότι δεν έχει άδεια επιβατηγού αλλα δυνάμενο να μεταφέρει ΙΧ…Το πλοίο δεν μπορεί να πάρει πιστοποίηση Ασφαλείας.Ο Δημοσιογράφος όμως κ.Ρίκος  της απαντά οτι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ για να μπεί στη γραμμή…

Η επιβεβαίωση για νεα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ήρθε και με τις τελευταίες δηλώσεις του Αντίοχου   ενω έχουν τελειώσει όλα στο Υπουργείο και δεν πηρε τις πιστοποιήσεις στο αρμόδιο τμήμα μετά απο οκτω μήνες!!!!

Ο Αντίοχος οτι “ΔΟΝΤΙ” έχει το βάζει και μετα τις προθεσμίες που εληξαν  και προσπαθεί ακόμη και μετα την απόριψψη του πλοίου του   να σταματήσει τη διαδικασία νεου διαγωνισμού και να δρομολογηθεί  το πλοίο -Καρνάβαλος που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα Διάποντια νησιά..Επιμένει ενω δεν έχει μεταφορική ικανότητα ΙΧ παρα δυο με τρία δεν μπορεί να μεταφέρει κανένα Φορτηγό η Τσάπα για τα νησιά και δεν μπορεί να καλύψει την τροφοδοσία στα νησιά…

Και ομως γίνονται παρεμβάσεις μετα απο ΟΚΤΩ μήνες  που δεν υπάρχει κανονική γραμμή…σε βάρος των τριών νησιών .Και ενω μπορεί να βρεθεί πλοίο με 150 τ.μ γκαράζ κάποιοι εμμένουν στην υποβάθμιση της γραμμής για χάρη του καρνάβαλου….Σημειώνουμε οτι το Υπουργείο θα πρέπει εκτός του νεου διαγωνισμού να μεγαλώσει την επιχορήγηση που σκόπιμα την αφηνε χαμηλά για να μην υπάρχει απο άλλους πλοιοκτήτες ενδιαφέρον.Ο στημένος διαγωνισμός (τρεις αλλαγές προκηρύξεων για πάρτυ του ) δεν απέφερε καρπούς γιατι ο εκλεκτός τους Αντίοχος εξαπάτησε και το Υπουργείο με οσα υποσχέθηκε και δεν τήρησε…Τους έδωσαν τόσο θάρρος που καβάλησε το “Αλογο” και έγινε καου-μπόυ..

Το Τριώδιο άνοιξε και η “ΝΥΦΗ” θέλει να επιστρέψει και να μην αφήσει να της πάρει το γαμπρό(επιδότηση) κανένας άλλος…

Δυστυχώς αν συμβεί με τις παρεμβάσεις και τις πιέσεις να υπογράψει ο Ρωσσος νηογνώμονας τα πιστοποιητικά στο ποταμόπλοιο και να τα δεχθεί το Υπουργείο εκ των υστέρων ενω κόπηκε εχει να γίνει ένας απίστευτος χαμός μόλις ξεκινήσουν τα δρομολόγια και διαπιστωθεί στη πράξη οτι ήταν λάθος και χάσιμο χρόνου η επιλογή αυτή…Και βέβαια θα αναρωτηθούν ολοι δικαιολογημένα γιατί και τι αλλαξε αν τελικά του έδωσε το πιστοποιητικό ασφαλείας ο νηογνώμονας εκτος της προθεσμίας και των παρατάσεων αυτής..

ΔΕΙΤΕ και ακούστε απόσπασμα των δηλώσεων της Αντιδημάρχου Μαθρακίου κ.Νόνης Μάστορας που έστω και καθυστερημένα κατάλαβε τι παίζει στην ολη ιστορία…Επίσης ακούστε τον Δημοσιογράφο κ.Ρίκο για το ότι αν και έληξε η υπομονή  και οι προθεσμίες γίνονται ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!!!!! υπέρ της δρομολόγησης του.

Το Υπουργείο ανακοίνωσε στους Αντιδημάρχους οτι το πλοίο ΚΟΠΗΚΕ γιατί δεν εχει τα απαραίτητο πιστοποιητικό ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και οτι θα προχωρήσει σε νεο διαγωνισμό και ο Αντίοχος με τη νεα του δήλωση τοποθέτηση λέει στο Υπουργείο ,Αντιδημάρχους κατοίκους κλπ οτι ολοι είναι  ΜΑΛΑΚΕΣ και οτι αυτός είναι ο μάγκας ο καου-μπόυ που  έπεισε τον νηογνώμονα να του το βγάλει καθαρό !!!!

Ο Αντιοχος είναι ανώτερος και απο Υπουργούς και αρμόδια γραφεία. Ξεφτελίζει τους πάντες!!!Κοβει και ράβει παίρνει πιστοποιήσεις εκτός χρόνου και τοπου και κάνει τους νηογνώμονες να υπογράφουν οτι του γουστάρει….Ο Καουμπόυ των Παξων σε νέα επεισόδια!!!

Με αυτο το τύπο και το καρνάβαλο του θα έχουμε αξιόπιστη γραμμή? Με τις περίεργες παρεμβάσεις που τις ομολογούν μπορεί να αναβαθμιστεί η γραμμη? Με ακατάλληλο πλοίο και με ολα τα ΔΟΝΤΙΑ που χρησιμοποιεί ο Καου μπου να παντελονιάσει την επιχορήγηση είστε σίγουροι και ασφαλείς? ΕΑΝ ΝΑΙ να του φτιάξετε και απο ένα άγαλμα σε κάθε νησι…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close