Παγκόσμιο Κράχ η Πυρηνικό Ολοκαύτωμα?

Η ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας λόγω κορωνοιού είναι διεθνής πολιτική…τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε γεωπολιτικό.
…Αλλιώς θα ήταν τραγικό  η τελευταία ελπίδα που εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός να μην έχει απαντήσεις…
Όμως…, η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί κρύβουν την Αλήθεια.

Τρεχουσες εξελίξεις:
Απώλειες 3τρίς$ απο την πανδημία…Απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας…Καταρρέουν χρηματιστήρια & Wall Street, αερομεταφορές, τουρισμός, επιχειρήσεις…Βυθίζονται οι ρυθμοί ανάπτυξης κ τα κόκκινα δάνεια θ’αυξάνονται…κι όλα αυτά, παγκοσμίως.

#Παγκόσμιο_κράχ;
Η φούσκα του δολαρίου θα σκάσει σύντομα λόγω υπερκορεσμού της εκτύπωσης απο την FED και το δολλάριο $ κρατιέται ώς διεθνές νόμισμα μόνο για τις συναλλαγές του πετρελαίου.
Όμως, δεδομένου ότι η FED είναι ιδιωτική και έχει δεχθεί ομόλογα απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ, συνεχίζει να τυπώνει δολάρια, ανάλογα με τους αριθμούς των κρατικών ομολόγων χρέους, τα οποία σπέρνει στην αγορά, ενώ πουλά και ομόλογα σε άλλα κράτη ή σε οικονομικούς οργανισμούς…

ΧΡΕΟΣ ΗΠΑ
Αυτή τη στιγμή το χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται σε 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ποσό αστρονομικό που κινείται Μόνο ανοδικά…

ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ
Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να διαγραφεί αυτό το χρέος θα ήταν ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και μιά γενική επανεκκίνηση της παγκόσμιας και της κάθε τοπικής οικονομίας.

ΤΙ ΦΟΒΑΣΙΑ ΗΠΑ?
Φυσικά, την Κίνα κ την Ρωσία που Μαζί έχουν ξεπεράσει κ την πολεμική ισχύ κ την στρατιωτική τεχνολογία των ΗΠΑ.
Άν γινόνταν πόλεμος θα κατέληγε σε ηττα των ΗΠΑ.

Υπάρχει αλλη Λύση?
Η ΝΤΠ (οι παγκόσμιοι τραπεζίτες-εξουσιαστές) γι’αυτό έσπειραν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος θα
καταστρέψει σε λίγους μήνες την παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους (μηδαμινός αριθμός σε σχέση…απο ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα) και συνάμα να κατηγορούν τον μεταλλαγμένο ιό, για την οικονομική καταστροφή…αλλά και οι δημοσιογραφίσκοι (τ’αγγελούδια) να μας κατηγορούν ώς επιπόλαιους ρίχνοντας ατομικές ευθύνες στον πληθυσμό ή αριθμούς…(άρθρο 3 του Συντάγματος)

Αποτέλεσμα
Έτσι οι ΗΠΑ και οι καταχρεωμενες Χώρες που θα συμμετέχουν στην οικονομική απάτη καλύπτουν το εξ αρχής καταδικασμένο σε χρεωκοπία ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , το οποίο διέπεται απο τον ορισμό της οικονομικής απάτης, το λεγόμενο Fractional Reserve Banking System
…Και αφού επέλθει η οικονομική καταστροφή, θα απαξιωθούν όλα τα νομίσματα, θα διαγραφεί το χρέος  τους και κυρίως των ΗΠΑ και θα πλασάρουν στην αγορά ή νέο παγκόσμιο νόμισμα ή νέου τύπου πληρωμών και χρεών, με κορωνίδα το πλαστικό χρήμα (δηλ. αέρα κοπανιστό, αέρα στα χρηματηστήρια, αέρα και στις πληρωμές, αέρα…) που όταν δεν θα έχεις τον αέρα…θα πεθαίνεις απο ασφυξία.

Η ΝΤΠ επομένως, θα ελέγχει όλο το τραπεζικό και επιχειρηματικό καρτέλ και κατά συνέπεια την ανθρωπότητα, καθώς η ποιότητα ζωής των κρατών, θα εξαρτάται απο τις ίδιες παγκόσμιες συμμαχίες…

Αρνητική Ενέργεια.
και στην Ελλάδα…ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

…Δεν φθάνει που θέλουν να μας αντικαταστήσουν με αλλόθρησκους και αλλοεθνείς…εχουμε κ τους θανατηφόρους ιούς…κατασκευασμένους απο ανθρωπάκια

ΥΓ Μόνο ένας Θεός θα μας σώσει και δεν ξέρω άν μας αξίζει…

Γ.Γ γιατί οι Πολίτες θέλουν Μόνο Αλήθειες!

Αρθρο – αναρτηση στο facebook απο Γιάννη Γρηγορίου.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close