Πέρασε το σχέδιο τους.. για δυο πλοιοκτήτες .Ο Καρνάβαλος του Αντίοχου αρχικά στα Διαπόντια και το σκουπιδο-φέρρυ προσεχώς

Οι “καρναβαλικές” εκδηλώσεις στη γραμμή των Διαποντίων ξεκινουν. Ο “εκλεκτός’ τους Αντίοχος φόρεσε τα άσπρα του και έρχεται!!! Το πλοίο του θα δρομοληγηθεί απο τον Μαρτιο..Για αυτό σήμερα Τσικνοπέπμτη θα τσικνίσει διπλά!!!

Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Βουλευτές Δημαρχος και Αντιδήμαρχοι φόρτωσαν τον εκλεκτό τους Αντίοχο με ένα ποταμόπλοιο που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα Διαπόντια νησιά. Φορτηγά δεν χωρά !! ΙΧ μονο 2 με 3!!! Τροφοδοσία το 1/5 !!!

Όλοι μαζί δέχθηκαν τη προσωρινή λύση που θα ειναι και ΜΟΝΙΜΗ με το πρόσχημα οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλο πλοίο  κατασκευάζοντας τις προκηρύξεις  στα μέτρα του Αντίοχου με επιδότηση που απέτρεπε εξ αρχής το ενδιαφέρον απο πλοιοκτήτες μεγαλύτερων πλοίων σε 150 τμ γκαράζ…και για να έρθει στη συνέχεια και το άλλο φιλαράκι τους (πλοιοκτήτης ΝΟ 2)  που μεταφέρει τα σκουπίδια.Τελικά το Υπουργείο δεν ανέβασε την επιχορήγηση ενα δυο χιλιάρικα  ανά δρομολόγιο για να μην βρεθεί άλλο πλοίο που εξυπηρετούσε όλη τη τροφοδοσία και τη μεταφορά φορτηγών και θα πληρώσει πολλά χιλιάρικα παραπάνω για να βάλει και δεύτερο πλοίο(φερρυ) και να δώσει επιπλέον 734.400 ευρώ.

Με την δρομολόγηση του σε λίγες μέρες θα διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και θα βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο Β για δρομολόγηση του σκουπιδόπλοιου -φερρυ για να βολευτεί εκτός του Αντίοχου άλλος ένας πλοιοκτήτης που ήδη ρουφάει το υπερβολικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ εως 18.000 ανά δρομολόγιο για τη μεταφορά των σκουπιδιών!!!…Και τελικά θα ταξιδεύεις με το Ζαναντου και το ΙΧ σου  και η τροφοδοσία σου θα έρχεται με το σκουπιδόπλοιο σε άλλο χρόνο και ώρα!!! Τα ποντίκια που θα είναι μέσα στο πλοίο με τα σκουπίδια  θα χορεύουν επάνω στη τροφοδοσία και τα μεταφερόμενα Φορτηγά και ΙΧ..ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

Οι Αντιδήμαρχοι δεν έθεσαν το θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε είχαν κοινή πρόταση αλλά με τη στάση τους αποδέχθηκαν τη προσωρινή λύση ως μόνιμη….και αποδέχτηκαν επικίνδυνες Εκπτωσεις στην ασφάλεια της δρομολόγησης!!!

Μόλις αρχίσουν οι πρώτες αντιδράσεις για την ανύπαρκτη μεταφορική ικανότητα σε Φορτηγά – ΙΧ και Τροφοδοσία θα έρθουν οι Αντιδήμαρχοι και θα ζητήσουν λύση…Την λύση που έχει κανονιστεί από την αρχή…Το ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΛΟΙΟ -ΦΕΡΥ!!!!

Το Υπουργείο με αυτή τη σκηνοθεσία θα δώσει για το Καρνάβαλο 1 αρχικά 619.200  και εξτρα δρομολόγια στη πορεία που σημαίνει κι άλλα χιλιάρικα στον Αντίοχο ….και  προσεχώς για τον Καρνάβαλο 2 επιπλέον 734.400 ευρω.Τα μισα και παραπάνω θα κέρδιζε το Υπουργείο αν έβαζε ενα πλοίο που θα πληρούσε όλη τη μεταφορική ικανότητα….Βλέπεται όμως το σχέδιο αυτό ήταν εξ αρχής να βολευτούν τα εδω Ιονια πλοιοκτητικά συμφέροντα!!!

Το έργο παίζεται βάσει του αρχικού σεναρίου….Ηρθε η ώρα οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του νησιού να το παρακολουθήσουν….Το καρναβάλι ξεκίνησε….Ο καρνάβαλος ΝΟ1 έρχεται και προσεχώς και ο Καρναβαλος ΝΟ 2…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button