Ο Σωρρας δεν είναι απλή ΠΛΗΓΗ για τον τόπο !!!!

%cf%83%cf%81%ce%b1%cf%83Αν είσαι λίγο παρατηρητικός θα έχεις δει ότι μέσα σε τρεις μέρες όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται το θέμα Σωρρα …!!

ΤΩρα αν μπορείς να δεις και λίγο πιο βαθιά θα δεις ότι τα Μεγάλα ΜΜΕ ….αυτοί οι φωστήρες … παίζουν το θέμα και το μονο που καταφέρνουν (εσκεμμένα) είναι να συντηρούν την Αντινοηση που έχει σπείρει αυτό το μογγολικό φίδι!!!!

Ξεκίνησαν ιστοσελίδες ξαφνικά να μιλάνε για την αμετάκλητη απόφαση με τα 600 δις …θέλοντας δήθεν να γελοιοποιήσουν το ότι η δικαστικοί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους ..αλλά με αυτό τον τρόπο και τον τρόπο που δείχνουν το θέμα (με μισές αλήθειες ) το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν αντινοηση και έτσι οι πιστοί ανεγκέφαλοι να λένε ..Να το λένε τα 600 δις υπάρχουν και οι υπόλοιποι που κατανοούν λίγα πράγματα να γελάνε !!!

Αμετάκλητα λένε τα ΜΜΕ τα 600 δις…μια απόφαση που κοστίζει 600 δις ξαναλενε…αλλά δεν λένε ότι με αυτό το χαρτί μόνο τον κώλο σου μπορείς να σκουπίσεις μετά από χέσιμο τσίρλα !!!

Δεν λένε ότι ένα δικαστήριο δεν είναι γραφείο ερευνών και ότι αν σε μια μήνυση….ο μηνυτής δεν παραβρεθεί να αντίκρουσης τα οποιαδήποτε επιχειρήματα του κατηγορουμένου …τότε το δικαστήριο παίρνει τις όποιες δηλώσεις του κατηγορουμένου ως έχουν !!!!!!!!!

Να ξεχάσουμε δηλαδή ότι ο Άδωνις έκανε την μήνυση…αλλά δεν πήγε στην δίκη!!!!!! Γιατί όπως λέει δεν τον κάλεσαν!!!!!!!!!! Να μην υποπτευτουμε ότι όλο αυτό συνέβη ακριβώς για τον λόγο να υπάρχει δεδικασμένο στον Σωρρα …για να μην τον παει σούμπιτο κανένας απλός πολίτης!!!!

Να δεχθούμε δηλαδή ότι κοιμήθηκε ο λειτουργός της δικαιοσύνης και δεν έκανε την δουλειά του όλος τυχαίος ώστε αυτή την στιγμή ο Σωρρας να έχει ένα χαρτί απόφαση που ναι μεν γελάει το πανελλήνιο…αλλα από την άλλη τον προστατεύει με δεδικασμένο να μην τον κυνηγήσει κανείς !!!!!!!!!!

ΟΛα αυτά τυχαία …όλα αυτά ώστε οι τσοπανηδες να λένε …Υπάρχουν τα λεφτά αμπριιιιιιιιτττττ!!!!

Και εμείς που λέμε την αλήθεια να είμαστε οι πράκτορες προδότες για αυτούς!!!!!!

Ποιον συμφέρει και εξυπηρετεί ότι ντε και καλά κοιμήθηκε η δικαιοσύνη; Ποιον εξυπηρετεί ότι όλα τα μέσα της Ελλάδας δεν λένε με το όνομα τους την απάτη απάτη;

Ποιον εξυπηρετεί εγώ να ει μαι στα μαχαίρια με έναν στρατό πατριωτών Ελλήνων ,…να μην είμαι ενωμένος μαζί τους και να μην ακούν την πραγματική αλήθεια και αντίσταση;

Ποιον εξυπηρετεί να είναι διαχωρισμένος ο αντιστασιακός λαός της Ελλάδας;

Τους βολεμένους τους έχουμε σε θεσουλες …το πρόβλημα θα ήταν και είναι πάντα …οι ατίθασοι …οι πατριώτες … πως τους πηδάς; …. τους κόβεις κομματάκια …πως ; Με έναν δισεκατομμυριούχο ψεύτη που τους χαϊδεύει τα αυτιά για το πόσο σπουδαίοι είναι … που τους τάζει όλα όσα θέλουν να ακούσουν και ακόμα παραπάνω…. !!

Αποτέλεσμα ; Ποιο το αποτέλεσμα μετά από 5 χρόνια προσφοράς σας στον Σωρρα ; Ένα και μοναδικό…εμποδίσατε την ειλικρινή αντισταση να έχει πάρει φωτιά …διαχωρίσατε την κρίσιμη μάζα των Ελλήνων που θα μπορούσαν να είχαν σηκώσει την Ελλάδα στον αέρα!!…

Τι έχει γίνει τόσα χρόνια για την Ελλάδα ρε πατριώτες του Σωρρα ..τόσο καιρό που προσφέρεται δύναμη και εξουσία σε δέναν μυθομανή;

Μνημόνια ..θάνατοι .. λαθρομετανάστευση…νέα παγκόσμια τάξη….τα λίγα που σκέφτομαι τώρα…και λιαν συντόμως έξοδος από το νόμισμα (εχουμε πτωχεύσει από το 10) , απώλεια εδαφικής ακεραιότητας , μάχη να σωθεί το ελληνικό στοιχείο μέσα στην χώρα του .πόλεμος κοκ κοκ

Και; … ΠΟιο το αποτέλεσμα σας για την ΕΛΛΑΔΑ…και όχι για προσωπικό σας όφελος η για όφελος του Σωρρα ;…Ποιος εχει ωφεληθεί μέχρι σήμερα …απαντήστε αυτή την απλή ερώτηση ρε

ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Είναι τόσο μεγάλη η προδοσία και το στημένο παιχνίδι του Σωρρα κατά της Ελλάδας …τόσο έντεχνα στημένος ο θίασος και το σύστημα που όσες φορές έχω πιάσει να ασχοληθώ με το θέμα ..μου έρχεται πραγματικά εμετός ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΗ!!!

Είναι απίστευτο ότι όλη η Ελλάδα , τα μίντια , η βουλή ..εμείς οι Έλληνες …δεν μπορούμε να πούμε με το όνομα τους πως έχουν τα πράγματα !!

Ο Σωρρας δεν είναι απλή ΠΛΗΓΗ για την χώρα …γιατί το αφεντικό του από πίσω μας έχει αγορασμένους ξανά και ξανά … Ντροπή μας σε όλους …που μια ολόκληρη χώρα δεν μπορεί να δώσει μια και καλή ένα τέλος σε όλο αυτό το θέατρο …που μια χώρα ολόκληρη αφήνει τον όποιο έχει πλάτες να παρασύρει χιλιάδες πολιτες στην ληθη….!

Απλά ΝΤΡΟΠΗ σε όλους σας … που είσαστε τόσο μαυρογονατοι από το προσκύνημα!!

Stranger…

κατοχικα νεα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close