Νικολούζο ,Ασπιώτη και Καλούδη οταν τους βάλετε ορθά μην σκίσετε τα καλσόν σας!!!

Στο Δήμο Κέρκυρας ζούμε τις τελευταίες μέρες της σήψης και της διαφθοράς…Η κατάσταση με τα αμάζευτα σκουπίδια μέσο καλόκαιρο και ο Δήμαρχος Κέρκυρας ,ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας συνεχίζουν να ρυπαίνουν το περιβάλλον και να έχουν τη Κέρκυρα σαν καμπινέδες Αφρικανικών Χωρών!!!

Εχουμε να κάνουμε με άτομα επικίνδυνα που για να δώσουν εκκατομυρια σε εργολαβικά συμφέροντα δεν έδωσαν λύση στην αποκομιδή  και την επεξεργασία των απορριμμάτων. Επειδή είναι ακόμη στις καρέκλες τους γατζωμένοι για να ρουφήξουν τις τελευταίες αποζημιώσεις τους και να δώσουν τις τελευταίες εργολαβίες να προσέξουν μην σκίσουν τα καλσόν τους…

Διαβάστε τι γράφει μια Δημότης (Λίλα Πέτσιου) και δειτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook.

Η κατάσταση στο Κεφαλομάντουκο εχει ακριβώς έτσι όπως τη βλέπετε. Οι μόνοι σκουπιδοτενεκέδες που υπάρχουν, από το τέλος της Σπύρου Ραθ στο παλιό Σαξ, μέχρι το τρίστρατο, στο ύψος του τένις ( όλους τους άλλους τους έχουν μαζέψει) παρουσίαζαν σήμερα αυτή την εικόνα!

Αυτο δεν μπορεί να εχει γίνει ούτε από τους κατοίκους ούτε από τους περαστικούς! Τώρα γιατί το έκαναν και πιο σκοπό εξυπηρετεί, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Τα σκουπίδια αναρωτιέμαι, που θα τα ρίξει ο κόσμος, που σημειωτέον μπορεί να έχει κάνει και ενα χιλιόμετρο από το σπίτι του για να τα πετάξει(ειδικά οι ανήμποροι άνθρωποι).

Υ.Γ οι σκουπιδοτενεκέδες είναι γυρισμένοι ανάποδα, το οποίο σημαίνει οτι κάποιοι το έκαναν γιατί ενας άνθρωπος δεν μπορεί να το κάνει αυτό μόνος του.

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΚΕΦΑΛΟΜΑΝΤΟΥΚΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close