ΜΑΤ σε ολα τα νησιά του Αιγαίου για να κατασκευάσει Μουσουλμανικές Πόλεις

Δια της βίας η Κυβέρνηση προχωρά στη Γενοκτονία των Ελλήνων στα νησιά του Αιγαίου

ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…ΜΑΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ!!! ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!!!

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ 14 ΔΙΜΟΙΡΊΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ…

Δια της βιας η κυβέρνηση με ρόπαλα κατα των Ελλήνων και υπερ των Εισβολέων στελνει ΜΑΤ για να φυτέψει Μουσουλμανικές πόλεις…αντι να τους απελάσει και ολα τα δις που πέφτουν να τα ρίξουν στις χωρες τους για βοήθεια προχωρούν στην αντικατάσταση του Ελληνα..

14 συνολικά διμοιρίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στέλνει στα νησιά η κυβέρνηση στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της για άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων κέντρων σε Χίο και Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα “Στο νησί”, στη Χίο θα σταλούν 7 διμοιρίες με επικεφαλής τον υποδιοικητή των ΜΑΤ και άλλες 7 στη Λέσβο με επικεφαλής τον διοικητή των ΜΑΤ.

Η κυβέρνηση επιχειρεί με αυτή την κίνηση να κάμψει άμεσα τις όποιες αντιδράσεις επιλέγοντας την τακτική της σύντομης σύγκρουσης ώστε ο σχεδιασμός να προχωρήσει ανεμπόδιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την περίφραξη κάτι που σημαίνει ότι οι εργασίες μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα κι εντός της εβδομάδας.

Η Κίνηση αυτή της Κυβέρνησης δείχνει πως θα αντιμετωπίσει τους Ελληνες και στην ενδοχώρα….

Στα άκρα οδηγείται η προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει με τη βία την δημιουργία Moυσουλμανικής πόλης στο Αίπος, καθώς Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, καλεί τους Χιώτες επαγγελματίες να αντιμετωπίσουν όσους έλθουν ως… εισβολείς, καλώντας τους να μην παρέχουν καμιά υπηρεσία.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανακοίνωση.

“Μετά την πολύ μεγάλη συγκέντρωση απόψε στο Αίπος, και την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για άμεση έναρξη εργασιών, ως Συντονιστική Επιτροπή απευθύνουμε έκκληση για αντίσταση στον επαγγελματικό κόσμο (έμπορους, προμηθευτές, εργολάβους , τεχνικό και ξενοδοχειακό κλάδο ) ,ο οποίος θα κληθεί , να συμμετάσχει με διάφορους τρόπους στη δημιουργία της υπερδομής στο Αίπος (των 630 στρεμμάτων ή των 65 ποδοσφαιρικών γηπέδων και του τεράστιου πληθυσμού).

Χιώτη επαγγελματία ,

Γνωρίζουμε και βιώνουμε όλοι τις δυσκολίες της αγοράς ,όμως σκέψου και στάθμισε ,τι είναι πιο ωφέλιμο για σένα;

Μείνε μακριά,

όρθωσε ανάστημα !

Μην σταθείς απέναντι στους συντοπίτες σου!

Μην σταθείς απέναντι στο μέλλον των παιδιών σου!

Μην συνεργαστείς …

Μην συνεργαστείς με αυτούς ,που οι πολιτικές τους ετοιμάζουν την καταστροφή του τόπου σήμερα και στο διηνεκές.

Μην πέσεις στην παγίδα του προσωρινού κέρδους μπροστά στην τεράστια ζημιά που θα γίνει στο νησί μας…

Η Χίος μας δεν επιτάσσεται , δεν υποτάσσεται και δεν πρέπει να γίνει φυλακή ανθρωπίνων ψυχών!

Απεγκλωβισμός τώρα των προσφύγων / μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα μας .

Η Χίος δεν πρέπει να παραδοθεί.

Ξεκίνα τον αγώνα τώρα !

Έλα μαζί μας !”

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close