Μαρία Σπυρακη σε ημερίδα με Γκίκα: Χάθηκαν 700 εκ.ευρω απο Π.Καμμένο για τους λαθρομετανάστες..(video)

Στο Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργάνωσε ημερίδα ο πρώην Βουλευτής Στέφανος Γκίκας με καλεσμένη την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη. Θέμα της συζήτησης ήταν ” Οι προκλήσεις στην Ευρώπη και η κρισιμότητα των Ευρωεκλογών” …Η αίθουσα γέμισε και η Μ.Σπυράκη ανέπτυξε το θέμα….

Μ.ΣΠΥΡΑΚΗ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ  700 ΕΚ.ΕΥΡΩ  ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ

Σε ερώτημα που της τέθηκε για τους λαθρομετανάστες απάντησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα μας με τους λαθρομετανάστες ειδικά στα νησιά του Αιγαίου αλλά και τη διαχείριση χιλιάδων ευρώ που δόθηκαν από την Ευρωπαική Ενωση. Ενα δισεκ. εξακόσια εκ ευρώ έστειλε τελευταία η Ε.Ε ..Στάθηκε όμως στη περίπτωση από όλα τα ποσά που έχουν δοθεί στα 700 εκ. ευρώ..Ποιος τα σεβάστηκε αυτά τα χρήματα…Που είναι αυτά τα χρήματα…Η Ελλάδα δεν μπήκε στο κόπο να κάνει μητρώο για τις ΜΚΟ που δρουν στην Ελλάδα…Τα χρήματα αυτά τα διαχειρίστηκε ο κ.Καμμένος και έχουν εξαφανιστεί…

Ποιος τα σεβάστηκε αυτά τα χρήματα ,Που είναι αυτά τα χρήματα? Οι πρόσφυγες τρώνε ρύζι που είναι σαν πέτρα!! Στο Ερώτημα που πήγαν αυτά τα χρήματα δεν απάντησε η Ελληνική κυβέρνηση ..Οι ΜΚΟ που συγκροτήθηκαν δεν είχαν κανένα έλεγχο σε σχέση με τι υπηρεσίες παρείχαν και τι ρόλο διαδραμάτισαν σε αυτή τη διαδρομή..Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει καν μητρώο για το ποιες από τις ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ανεξαρτήτως αν είναι κάποιες Ελληνικές η αν προέρχονται από άλλες Χώρες και το αποτέλεσμα είναι η ντροπή της Μόριας..Κάποιοι πολιτικοί δεν έχουν συναίσθηση ότι κάνοντας αυτή τη δουλειά χρησιμοποιούν χρήματα άλλων. Τα χρήματα αυτά ήταν των  Ευρωπαίων φορολογουμένων ..Το ερώτημα είναι που πήγαν αυτά τα χρήματα…και δεν εχει απαντήσει ούτε η Κυβέρνηση ούτε οι ΜΚΟ ούτε η ΟΛΑΦ που κάνει την έρευνα..Δεν μας έχουν πει που πήγαν τα λεφτά!!!

Κοιτάζοντας το κόσμο και τον Γκίκα ανέφερε το όνομα που είχε την ευθύνη διαχείρισης…ΗΤΑΝ είπε ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!!

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι Χώρα μας στοίβαξε τους λαθρο στη Μόρια και έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή την ντροπή της Ευρώπης …Δεν ζήτησε βοήθεια από την Ευρώπη με προσωπικό και να ξεχωρίσει τους πρόσφυγες από τους λαθρομετανάστες….

 

Ακολουθεί video για τα όσα είπε η κ.Σπυράκη….για τα 700 εκ ευρω που χάθηκαν!!!!

Σχολιο: Αυτο που εμείς λέμε είναι με το δις (10-15 δις ευρω) που έχουν δοθεί και θα δίνονται το καλύτερο θα ηταν να δοθουν και να ζήσουν στις Χωρες τους …Με τοσα δις θα περνούσαν καλύτερα αν φτιάχνονται οικισμοί στα μερη τους…και οχι να ταλαιπωρούνται και να αλλοιώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας και της Ευρώπης..

Σημ:Καπου στο καλύτερο σημείο μια κυρία της θυμήθηκε να φύγει και έμπαινε μπροστά στη κάμερα)..και η εικόνα τρεμοπαίζει για να την αποφύγουμε,,,Ο ήχος όμως περνά ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close