Μέσα στην Ελληνική θάλασσα το Τουρκικο Bilim και η “Κυβέρνηση” το παρακολουθεί!!!

Στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου βρίσκεται ακόμα το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Bilim 2, που έφτασε στην περιοχή την Κυριακή. Εν τω μεταξύ, η Τουρκία, συνεχίζοντας τις προκλήσεις, εξέδωσε νέα Navtex, με την οποία δεσμεύει το Καστελόριζο για έρευνες.

Το Bilim πλέει ανατολικά του Καστελορίζου και το συνοδεύει μία τουρκική φρεγάτα. Βρίσκεται σε διεθνή ύδατα, στο όριο του FIR Αθηνών και από πολύ κοντά παρακολουθεί την δραστηριότητά του μία Ελληνική πυραυλάκατος.

Η νέα Navtex ουσιαστικά δίνει συνέχεια στην προηγούμενη προκλητική οδηγία για λογαριασμό του ίδιου πλοίου, που εκδόθηκε την Παρασκευή και λήγει σήμερα.

Η οδηγία τίθεται σε ισχύ σήμερα Δευτέρα και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη. Ο υδρογραφικός σταθμός της Αττάλειας, που την εξέδωσε, ζητά από τα παραπλέοντα σκάφη να τηρήσουν μεγάλη απόσταση από το «Bilim 2».

Στη πολιτική σκηνή συνεχίζεται η προδοσία αφήνοντας το να κανει ερευνα μεσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.Μιλιά δεν βγαζουν Μητσοτάκης ,Τσίπρας κ.α δειχνοντας οτι εχουν γινει κρυφές συμφωνίες..μεσα στις στοές !!! Ο Νικολάκης (Δενδιας) εχει αποδεχτει συνεκμεταλευση με την Τουρκία…οπως το ανεφερε και στο Bloomberg.

Ολα αυτά όμως τα Ελληνικά ελεγχόμενα βοθροκάναλα δεν θα τα πουν..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button