Λαθρομετανάστες “διέλυσαν” τα Σιδηροδρομικα δρομολόγια!!!! Η Αστυνομία ΣΥΡΙΖΑ δεν τους ενοχλεί!!!

Κατάληψη των γραμμών του τρένου στο Σταθμό Λαρίσης πραγματοποιούν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ να μην πραγματοποιούνται τα δρομολόγιά της.

Οι Λαθρομετανάστες  έχουν συγκεντρωθεί στο Σταθμό Λαρίσης και απαιτούν να φύγουν από την Ελλάδα.

Οι περίπου 300 πρόσφυγες διαμαρτύρονται και ζητούν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Οι Λαθρομετανάστες  είναι από το βράδυ της Πέμπτης στο σταθμό Λαρίσης και σχεδόν όλοι διαθέτουν εισιτήρια για τη Θεσσαλονίκη ενω το χθεσινό δρομολόγιο ακυρώθηκε.

Λαθρομετανάστες  κάθε ηλικίας, ακόμα και μικρά παιδιά βρίσκονται στις ράγες και έχουν υποχρεώσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να σταματήσει τα δρομολόγια των τρένων. Νωρίτερα ένα τρένο κατάφερε να προσεγγίσει τον σταθμό με χαμηλή ταχύτητα και να αποβιβαστούν οι επιβάτες.

Ωστόσο όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια σταμάτησαν στη μέση της διαδρομής με τους επιβάτες να υπομένουν μία απίστευτη και αναπάντεχη ταλαιπωρία.

Ετσι τα τρένα που κατευθύνονταν προς το σταθμό Λαρίσης επέστρεψαν σε κοντινούς σταθμούς και από εκεί οι επιβάτες θα μεταβούν στον προορισμό τους με λεωφορεία. Παράλληλα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχεδιάζει να μεταφέρει με λεωφορεία τους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε άλλους σταθμούς, ώστε να επιβιβαστούν από εκεί στα τρένα και να πάνε στον προορισμό τους.

Σήμερα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ενα ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ και δεν τους πείραξε κανένας!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ δεν τους ενόχλησε ..Χθες η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ στα Διαβατά τους ΕΜΠΟΔΙΖΕ και τους εριχνε χημικά για να μείνουν στην ΕΛΛΑΔΑ και να ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ…Να μείνουν ΕΔΩ ΣΤΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close