Και τώρα το τελικό χτύπημα στη Λευκίμμη απο Νικολούζο-Ασπιώτη-Κυβέρνηση

yyyyΑφήνουν μέρες τα σκουπίδια αμάζευτα..Το σχέδιο είναι το ιδιο…Να μπορούν να επικαλεστούν λογούς υγείας και έκτακτης ανάγκης για να δώσουν την 3η και 4η και 5η  ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ σε ιδιώτες…Τα εκατομμύρια περιμένουν στα συρτάρια για να δοθούν και πάλι στους εργολάβους….

Το σχέδιο έχει υφανθεί εξ αρχής..Διαλύουμε την Υπηρεσία καθαριότητας το στόλο της και δίνουμε ΟΛΑ στα Εργολαβικά συμφέροντα με πρόσχημα να μην είναι στους δρόμους τα σκουπίδια  ότι δεν ήρθε το απαιτούμενο προσωπικό ότι χάλασαν οι βαρέλες ..ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ για δικαιολογούν τα εκατομμύρια που ρέουν σε Ιδιωτικά συμφέροντα…Δεν είναι θέμα ανικανότητας ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν..

Το ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ  στη Λευκίμμη είναι η αδειοδότηση της Λακούβας στα Μεσοράχια…για να ρίξουν οτι σκουπίδι υπάρχει στους δρόμους και το δήθεν επεξεργασμένο στο Τεμπλόνι….Η άδεια θα δοθεί τις επόμενες ημέρες…

ΤΑ ΜΑΤ τα έχουν σε ετοιμότητα να ξανά αρχίσουν το ιδιο ΕΡΓΟ….

Η Λευκίμμη επιλέχθηκε για να χτυπηθούν οι επιχειρήσεις της τα δωμάτια τα οργανωμένα μικρο-ξενοδοχεία ,τα ξενοδοχεία και ότι κινείτε από τον Τουρισμό…Επίσης η Λευκιμμη επιλέχθηκε γιατί έχει την πορθμειακή γραμμή Λευκίμμη – Ηγουμενίτσα με φθηνό εισιτήριο και μικρότερη διαδρομή…ΟΛΑ ΣΤΟΧΟΣ…Τα κυκλώματα του κέρδους εισχωρούν έχοντας πρόσβαση  από ψηλά  και αρπάζουν το χρήμα  με το παραμύθι πρόσχημα και ο λογαριασμός πληρώνεται απο τον Δημότη  στα Δημοτικά τέλη.Παράλληλα  μετακινούν το τουριστικό προϊόν κατεβάζουν τις τιμές  και διαλύουν κάθε επιχειρηματία στη περιοχή.

Ποιος θα κλείσει δωμάτια η θα διαλέξει τη Λευκίμμη που υπάρχουν ΣΜΗΝΗ απο ΜΥΓΕΣ και άλλα έντομα και σκουλήκια? Ποιος θα κλείσει δωμάτια με τη βρώμα-μπόχα από τη λακούβα? Το νερό θα μολυνθεί και όλοι θα αγοράζουν εμφιαλωμένα. Μήπως τα κηπευτικά αν ποτιστούν  με το μολυσμένο νερό θα είναι κατάλληλα?

Την Λευκίμμη την τελειώνουν …Λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν με ΜΗΔΕΝ υπόλειμμα ..Δηλαδή χωρίς ΧΥΤΥ ..Μόνο με εργοστάσιο….Αλλά με αυτό κερδίζεις χρήματα από τα σκουπίδια ενώ με την κατάσταση που θέλουν να υπάρχει μοιράζουν εκατομμύρια και μετακινούν το τουριστικό προϊόν…

Οσο για τις αποφάσεις μην ξαφνιαστείτε αν δείτε να συνεδριάζουν με την παρουσία των ΜΑΤ η ισχυρής Αστυνομικής δύναμης!!! Όλα δια της βίας και με το πιστόλι στο κρόταφο..

Πορείες και διαμαρτυρίες δεν τους αγγίζουν..Μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα είναι η λύση αν λειτουργήσει η Δικαιοσύνη!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close