Κάηκαν ολοσχερώς τα κτίρια ΧΥΤΥ στη Λευκίμμη.Φωτιά μήνυμα στο ΝΙΚΟ-ΛΟΥΖΕΡ!!!. Ένταση και αποκλεισμός στο Τεμπλόνι

xytaΝΙΚΟΛΟΥΖΕΡ- ΛΕΥΚΙΜΜΗ 0-1 με γκόλ φωτιά στο πρώτο λεπτό του αγώνα.

Δεν θέλει να καταλάβει ότι όταν άλλα υπόσχεσαι και άλλα κάνεις θα δεχθείς επίθεση.Χθες είχαμε συλλαλητήριο στη Λευκίμμη σήμερα φωτιά που έκαψε ολοσχερώς τα κτίρια του ΧΥΤΥ.Η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη μόνο για να μην επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενες εκτάσεις..Την υπόθεση ανέλαβε το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Στο Τεμπλόνι ο Δήμαρχος έστειλε περιπολικά και Αστυνομία και ζητησε να συλληφθούν όσοι παρεμποδίζουν την εναπόθεση απορριμάτων στο Γ Κυταρο που από λακούβα έγινε η Ψηλο-Βούνα!!!!

Ένταση δημιουργήθηκε όταν κάτοικοι αντελήφθησαν ότι κάποια απορριματοφόρα απορρίπτουν τα σκουπίδια στο Γ Κυταρο.Οι κάτοικοι σταμάτησαν τον οδηγό κατά την εξοδο και αυτός υποστήριξε ότι δεν ήξερε οτι δεν έπρεπε να τα ρίξει στο “βουνό”  αλλά μόνο στο χώρο δεματοποίησης….

Αδιέξοδο για τη Δημοτική αρχή αφού δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι σήμερα για σύγχρονη λύση όπως η ολοκληρωμένη διαχείρηση και αναμένεται “θερμό” καλοκαίρι.Η λύση για τον Δήμαρχο προς το παρόν είναι οι μηνύσεις και να έρθουν τα ΜΑΤ….Ίδωμεν….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button