Θανατηφόρες ασθένειες με την λαθροεισβολή δίπλα μας!!!

Όταν οι μουσουλμάνοι εισβάλλουν στην Ευρώπη και στην Αμερική κουβαλούν μαζί τους αναρίθμητες ασθένειες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τους κατοίκους των πόλεων και τα συστήματα υγείας βρίσκονται κάτω υπό πίεση και τεράστιες δαπάνες. Το χειρότερο μάλιστα είναι πως, αν εκλεγεί η Χίλαρι ως πρόεδρος σκοπεύει να φέρει πέντε φορές περισσότερους Σύριους μετανάστες από ότι πρότεινε ο Ομπάμα.
flesh-eating-plague

Μαζί με το τεράστιο κύμα εγκληματικότητας και συμπεριφορών προς τις γυναίκες τις οποίες οι περισσότεροι θεωρούν ασύμβατες με τις μοντέρνες ευρωπαϊκές αξίες, το 1,5 εκατομμύριο μεταναστών που εισήλθε στη Γερμανία, έφεραν επίσης ανήκουστες και σπάνιες ασθένειες στην ήπειρο. Οι νέες αφίξεις δημιουργούν πιέσεις στο Γερμανικό σύστημα υγείας σύμφωνα με την εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.
12093569_1096428337062867_1368939535_n

Από την ειδησεογραφική κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης παραλήφθηκε να αναφερθεί ότι, το ίδιο αυτό επιστημονικό ρεπορτάζ (Δερματική Λεϊσμανίαση και προσφυγική κρίση σε Μέση Ανατολή και Αφρική) προειδοποίησε για την έλευση ασθενειών όπως ιλαρά και πολυομυελίτιδα καθώς και φυματίωση, ηπατίτιδα Α, και άλλες λοιμώξεις από Συρία.

Οι Γερμανοί γιατροί το βρίσκουν αρκετά δύσκολο να διαγνώσουν ασθένειες οι οποίες έχουν εξαλειφθεί στη Γερμανία αλλά επικρατούν ακόμη στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή.
tuberculosis-x-ray-medical-ap-640x480

Πολύ κοινές ασθένειες μεταξύ των προσφύγων είναι γαστρεντερολογικές, ασθένειες του συκωτιού, λύσσα και φυματίωση. Ο γιατρός Henning Mothes από το Πανεπιστήμιακό Νοσοκομείο της Jena στο Αμβούργο αναφέρει πως είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί η συγκεκριμένη ασθένεια. Ακόμη, ασθενείς με κοιλιακούς πόνους θα πρέπει να εξετάζονται αμέσως για την ασθένεια.

Αν και οι περισσότερες ασθένειες που φέρνουν οι μετανάστες δεν θεωρούνται μεταδοτικές από τους γιατρούς, τον προηγούμενο χρόνο υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις μετάδοσης ασθενειών ανάμεσα στους μετανάστες. Η πιο φρικτή μεταδοτική ασθένεια η οποία μαστίζει είναι η σαρκοβόρα ασθένεια η οποία έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους από τις περιοχές του Ισλαμικού Κράτους παραμορφωμένους.
maxresdefault-3-m

Η Μέση Ανατολή μαστίζεται από την σαρκοβόρα ασθένεια, όπου με τον πόλεμο του Ισλαμικού Κράτους έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις αναπαραγωγής.

Η παρασιτική αυτή ασθένεια, η δερματική λεϊσμανίαση, προκαλείται με τσιμπήματα από ελαφρώς μολυσμένες σκνίπες ενώ εκτός από τη Συρία, η ασθένεια έχει εξαπλωθεί σε Τουρκία, Λίβανο και Ιορδάνη αφότου περισσότερο από τέσσερα εκατομμύρια Σύριους ξέφυγαν εκεί. Με την μετανάστευση στην Ευρώπη είναι θέμα χρόνου να εξαπλωθεί και στη Δύση.

italy-immigrants-getty

Η ασθένεια αυτή μπορεί να προκαλέσει θάνατο αν αφεθεί χωρίς θεραπεία και δημιουργεί ανοιχτές πληγές στο δέρμα, ρινορραγία και δυσκολίες στην αναπνοή και στην κατάποση. Οι επιζώντες έχουν φρικτά σημάδια ως απομεινάρια. Η έλλειψη ιατρικών εγκαταστάσεων και γιατρών, συνοδευόμενη από σοβαρές ελλείψεις νερού στις χώρες της Μέσης Ανατολής που μαστίζονται από τον πόλεμο έχουν επιτρέψει την επικράτηση και την εξάπλωση της ασθένειας.
screen-shot-2016-05-29-at-22-45-21-640x481

Ο γιατρός Waleed Al-Salem της Σχολής Τροπκικής Ιατρικής της Λίβερπουλ είπε πως η αρρώστια έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στην Νότια Ευρώπη. «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στην περιοχή αλλά ακόμη υποτιμάται διότι κανένας δεν μπόρεσε να μετρήσει τον αριθμό των ατόμων που προσβλήθηκαν» λέει ο ίδιος.
gettyimages-105484001-1024x682

«Όταν οι άνθρωποι έχουν τσιμπήματα από σκνίπες οι οποίες είναι μικροσκοπικές και μικρότερες από ένα κουνούπι μπορεί να πάρει ως και έξι μήνες ώσπου να εμφανιστεί η μόλυνση», συνεχίζει. Θεωρεί πως θα πρέπει να υπάρξει ένας φράχτης για του μετανάστες , ειδάλλως η Ευρώπη κινδυνεύει από λοιμώξεις.
gettyimages-105483924-1024x682

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν αυτήν την ασθένεια ως «παραμελημένη» ισχυριζόμενοι ότι βελτιωμένες συνθήκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και πρώιμες θεραπείες θα μπορέσουν να σταματήσουν αυτήν την εξάπλωση.
screen-shot-2015-12-07-at-7-32-23-pm-1024x864

Η αγγλική εφημερίδα Breitbart London προειδοποιεί για ακόμη μια ασθένεια, τον υπόστροφο πυρετό λόγω ψειρών, η οποία μπορεί να είναι θανατηφόρα στο 30 με 70% των περιπτώσεων. Στην Ευρώπη αυτό προκάλεσε μια σειρά από μέτρα ασφάλειας τα οποία περιλάμβαναν αποστείρωση των συνόρων και τοποθέτηση της ασθένειας σε καραντίνα.

 

Κυριος, μακρόθυμος και πολυέλεος και αξιόπιστος εις τα λόγια σου. Είσαι συ Κυριος, ο οποίος συγχωρεί και εξαλείφει παρανομίας και αδικίας και γενικώς τας αμαρτίας, αλλά και δεν αφήνει ατιμώρητον τον ένοχον φθάνων μέχρι του σημείου να καταλογίζη ευθύνην και να τιμωρή τα τέκνα μέχρι τρίτης και τετάρτης γενεάς δια τας αμαρτίας των πατέρων των. Αρ. 14,18

Αυτή θα είναι η συντριβή και η πτώσις, με την οποίαν ο Κυριος θα καταστρέψη όλους τους λαούς εκείνους, που εξεστράτευσαν εναντίον της Ιερουσαλήμ. Θα λυώσουν αι σάρκες των, καθ’ ον χρόνον ακόμη θα ίστανται αυτοί στους πόδας των. Τα μάτια των θα χυθούν από τας κόγχας των και η γλώσσα των θα λυώση μέσα στο στόμα των. Ζαχ. 14,12

Θα κρίνω και θα καταδικάσω τον Γωγ εις θάνατον• αίμα και κατακλυσμιαίαι βροχαί θα πλημμυρίσουν την χώραν του. Θα βρέξω επάνω εις αυτόν και εις όλους τους στρατιώτας και τα έθνη, που θα είναι μαζή του, χάλαζαν ωσάν λίθους, φωτιάν και θειάφι. Ιεζ. 38,22
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ ΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια η οποία προκαλεί τα γεννητικά όργανα σε σαρκοβόρα έλκη βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια.

Τα σπυράκια που έχουν σαρκώδη σάρκα εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιστρέφουν και σε άλλες χώρες.

Συνήθως βρίσκονται σε τροπικές χώρες, ενώ δεν έχουν υπάρξει ποτέ παλαιότερες περιπτώσεις του σπάνιου βακτηρίου STI Donovanosis που να έχουν καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό ίσχυε μέχρι τώρα.

Τα γεννητικά έλκη δύνανται να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν. Εάν αφεθεί η ασθένεια χωρίς θεραπεία, η επεξεργασμένη σάρκα στον βουβωνα κυριολεκτικά αρχίζει να τρώει η ίδια.

Το Donovanosis έχει διαγνωστεί τρεις φορές.

Δύο φορές στη Μπόλτον και μία φορά σε γυναίκα, ηλικίας 15 έως 25 ετών, στο Southport της Αγγλίας τους τελευταίους 12 μήνες.

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article13119996.ece/ALTERNATES/s615b/0_SEXUAL-HEALTH--Application-Concept-health-care.jpg

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article13119998.ece/ALTERNATES/s615b/0_Cytomegalovirus-testing.jpg

Αν και η ίδια η Donovanosis μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά, ο χρόνος είναι ουσιαστικός.

Οι λοιμώξεις συνήθως εμφανίζονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αλλά μπορούν να εμφανιστούν γύρω από τη μύτη, το στόμα και το στήθος. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν τέσσερις τύποι δωδενοποίησης που πρέπει να γνωρίζετε.

Το πρώτο είναι σάρκα κόκκινα έλκη που αιμορραγούν με το άγγιγμα, γνωστό ως ulcerogranulomatous.

Δεύτερον, ένα ξηρό έλκος με ανυψωμένη, ανομοιογενή άκρη, αυτό είναι γνωστό ως υπερτροφικός ή περιστροφικός τύπος.

Μια νεκρωτική λοίμωξη είναι βαθιά και άσχημη μυρωδιά και προκαλεί σοβαρή βλάβη στους ιστούς. Μια σκληροτοπική ή οζώδη λοίμωξη είναι μια ξηρή βλάβη με ουλώδη ιστό.

Ν.Χειλαδάκης

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close