Η Δήμαρχος διέσπασε τα Διαπόντια Νησιά….Οι εκλεγμένοι στο Μαθράκι δεν θέλουν Αντιδήμαρχο!!!

Ο εκλεγμένος στο Μαθράκι για Αντιδήμαρχος βάσει του Νομου Βασίλης Αργυρός μαζί με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γιάννη Αργυρό (αδελφός του Βασίλη) Γιώργος Αργυρός (Υιός του Γιάννη) και Σπύρος Κασίμης τάχθηκαν υπέρ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας κ.Υδραίου  να μην τοποθετήσει Αντιδημάρχους και να κλαπούν οι δυο έδρες Μαθρακίου και Ερείκουσας για να δοθούν σε ημετέρους της Μερόπης Υδραίου!!!

Τετοια εκτροπή του Νόμου με  τέτοια “ταιριαστή” ομοφωνία στην παρανομία δεν εχει ξαναγίνει στην Ελλάδα..Το Μαθρακι τάσσεται υπερ Παρανόμων Πράξεων και αποφάσεων…Μήπως κατι άλλο κρύβει αυτή η ανακοίνωση τριων ανθρώπων μιας Οικογένειας + ενός?

Τα “καλά” παιδιά της Μερόπης στη Φωτογραφία…Τα άλλα της Ερείκουσας τα γέννησε Χελώνα!!!

Η Ηλεκτρονική μας εφημερίδα έχει πληροφόρηση οτι κατι άλλο συμβαίνει και μόλις συγκεντρωθούν ολες οι πληροφορίες θα αποκαλύψει τι παίζεται απο αυτή την ξεδιάντροπη στάση να μην θελουν ατομα εκλεγμενα να τηρηθούν οι Νομοι  και υποστηρίζουν  παράνομες αποφάσεις…Θα σας αποκαλύψουμε ποιες καρέκλες και παιχνίδια παίζονται στο Μαθρακι και γιατι δεν θελει την Αντιδημαρχία ο Βασιλης Αργυρός…Προς το παρόν διαβάστε την ανακοίνωση της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ και ΣΙΑ….

Σε επόμενο δημοσίευμα θα δούμε ποια Οικογένεια ρουφάει Δημόσιο Χρήμα  και τι παρανομίες υπάρχουν ατιμώρητες για να παίζει αυτό το παιχνίδι με αυτη την Ανακοίνωση και τι καταδίκες έχουν άτομα εμπλεκόμενα στην Ανακοίνωση …Αυτη η ασυδωσία τα εργα και οι πράξεις τους αλλά και η παρανομία σε ολα τα επίπεδα  που επικρατεί στο Μαθρακι θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται..

Ποιός πραγματικά είναι ο λόγος που ζητήσατε να σας ψηφίσουν στο Μαθρακι αφου δεν θέλατε διακοσμητικούς Αντιδήμαρχους? Γιατι εξαπατήσατε τους Δημότες σας και ζητήσατε τη ψήφο τους?

Εκτός του Μαθρακίου θέλουν να επιβάλουν την παράνομη πράξη της Δημάρχου και στην Ερείκουσα (Τσιμουδια για Οθωνούς) .Το τι θα κάνει η Ερεικουσα και αν θα ακολουθήσει τη νομιμότητα ειναι δικός της λόγος..και ηδη καταθετουν προσφυγή..Με την ανακοίνωση παρωδία οι Μαθρακιώτες καταργούν καθε έννοια Δημοκρατίας όταν επικαλούνται  την Ερείκουσα και καταργούν τους εκλεγμένους του νησιού που εχουν άλλη άποψη .Αυτην της Νομιμότητας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ

Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι του χθες δεν έχουν καταλάβει ακόμα τους λόγους για τους οποίους τους καταψήφισαν οι πολίτες στο Μαθράκι και την Ερείκουσα
Φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν με τις ανακοινώσεις που βγάζουν, μαζί με αυτές, μας υπενθυμίζουν την απραξία και την αδιαφορία τους για τα Διαπόντια νησιά μας.
Κάθε δημοτική αρχή κρίνεται από το έργο της.Για κάποιους τα έργα για τον πολίτη στα Διαπόντια νησιά δεν σημαίνουν τίποτα, έχουν σημασία μόνο οι καρέκλες.
Για εμάς, τους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών στο Μαθράκι και στην Ερείκουσα σημασία έχουν μόνο τα έργα.
Το Μαθράκι και η Ερείκουσα δεν χρειάζονται διακοσμητικούς Αντιδημάρχους, χρειάζονται έργα και πράξεις.
Η Μερόπη Υδραίου θα είναι η μόνη δήμαρχος που από τον πρώτο κιόλας χρόνο θα υλοποιήσει έργα τοπικής σημασίας στο Μαθράκι και στην Ερείκουσα.
Είναι η Δήμαρχος που έχει σκύψει με αγάπη και ανθρώπινο ενδιαφέρον στα Διαπόντια νησιά μας για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πολίτες
Τα έργα στο Μαθράκι και στην Ερείκουσα θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα και θα υλοποιηθούν μέσα στο 2020. Είναι έργα που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια .
Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να τα συγκρίνουν με το απόλυτο τίποτα, που χαρακτήρισε τη θητεία των ανθρώπων του χθες
,

ΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ)
ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ( ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
ΚΑΣΙΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ….

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ , Ο ΓΙΟΣ ,Ο ΘΕΙΟΣ  κ.α Λείπει απο το συμβούλιο η υπεύθυνη αποκομιδής του νησιού που εισπρατει 20.000 χιλιάδες ευρω!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button