Εντολή έρευνας εξέδωσε το Υπ.Ναυτιλίας για το γκαράζ του Ζάναντου και την υπερτιμολόγηση στα εισητήρια (Εγγραφο & Φωτό)

Αντίοχος ο καου μπου του Λιμανιού στη σέντρα..

Εντολή κατεπείγουσας έρευνας εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας προς τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας μετα την ενημέρωση τους από το Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη και το Οπτικο -ακουστικό υλικό που κατατέθηκε σχετικά με την υπερτιμολόγηση εισιτηρίων για Παξούς και για την βεβαίωση οτι το Γκαράζ του Ζάναντου εχει 70 τμ ενω αυτο το έχουν  ψευδώς βεβαιώσει  χωρίς να έχει πραγματικά αυτά τα τετραγωνικά.

Επισης στην ίδια εντολή το Υπουργεία ζητά την έρευνα και για την αρπαγή μεγαλύτερου κομίστρου στα εισιτήρια προς Παξους στους αλλοδαπούς τουρίστες απο την ίδια εταιρεία ΤΖΟΪ ΚΡΟΥΖΙΣ Ν.Ε.του κ Αντίοχου .

Ο Πλοιοκτήτης μετά την απαγόρευση εισόδου του Δημοσιογράφου στο πλοίο Ζάναντου και τις βρισιές προς αυτόν στο λιμάνι στο πρώτο δρομολόγιο σε στυλ καου μπου έρχεται μετά απο  τεκμηριωμένα ρεπορτάζ να λογοδοτήσει απέναντι στις αρχές για την εξαπάτηση προς το Υπουργείο και το συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών να πάρει τη δρομολόγηση και την επιχορήγηση χωρίς να έχει τα απαιτούμενα από την προκήρυξη για τη δρομολόγηση του στη γραμμή Κέρκυρα Ερεικουσα Μαθράκι Οθωνοί.

Το υπουργείο ζητά εαν αυτά ισχύουν να επιβληθούν οι προβλεπόμενες απο το Νόμο κυρώσεις  και να ενημερωθεί για την περίπτωση των τετραγωνικών του γκαράζ στο Ζαναντου ετσι ώστε να αποκλειστεί η εταιρεία απο τους διαγωνισμούς και να σταματήσει κάθε πληρωμή της επιχορήγησης αλλά και ξεκινήσουν διαδικασίες για την επιστροφή των καταβληθέντων ποσών!!!

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Στην ουσία το Υπουργείο Ναυτιλίας ζητα απο το Λιμεναρχείο Κέρκυρας την ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ της επιφάνειας του Γκαράζ του Ζαναντου!!!!

Επίσης η αποκάλυψη για το κλέψιμο των Τουριστών στη γραμμή προς Παξούς πέρα από άλλες ποινικές ευθύνες του παίζει σημαντικό ρόλο σε βάρος του Τουρισμού στο νησι της Κέρκυρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΗΘΕΝ 70 ΤΜ !!!!!!!!! ΠΩΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΙΧ …ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ…ΟΥΤΕ Η ΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΙΧ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ !!!!

All-focus

 

All-focus

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το JOY Cruisis και ο πλοιοκτήτης Αντίοχος γδέρνουν τους Τουρίστες και τα κονομάνε.(video)

 

Καουμπόυ ο Αντίοχος στο Λιμάνι..Υβρεις και απειλές..Δυο αμαξια χωρα το Ζanadu

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button