Βγάλτε τη σημαία από τη στολή σας!!Επείγον σήμα Χρυσοχοϊδη προς όλα τα Αστυνομικά τμήματα της Χωρας!!

Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες.
Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς “παραβάτες” θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ.

Εκατό (100) ευρώ πρόστιμο.!

Αυτή θα είναι η …”ταρίφα” για όποιον αστυνομικό από σήμερα και στο εξής, θα φέρει στη στολή του την …Ελληνική σημαία.!
Σύμφωνα με τον …”προοδευτικό” υπουργό, ο “φέρων αυτήν”, θα διαπράττει το αυτεπάγγελτο ποινικό αδίκημα της αντιποίησης κατ’ άρθ. 176 του Π.Κ. (Καμία σχέση, καθόσον η Ελληνική σημαία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως διακριτικό στολής).
Με κατεπείγον σήμα του λοιπόν, διατάσσει να αφαιρεθούν αμέσως από τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες, και καθιστά υπεύθυνους για την εφαρμογή του μέτρου του προϊσταμένους και τους Διοικητές των Υπηρεσιών.
“…Οι στολές θα πρέπει να φέρουν μόνο τα διακριτικά του βαθμού, καθώς και τον αριθμό μητρώου στις επωμίδες…” δηλώνει.!
Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης στοχοποιεί ευθέως πλέον τους αστυνομικούς, και τους καθιστά …έρμαια στις εγκληματικές ορέξεις του κάθε ξυπόλητου …”φέρματος”, αφού αυτά τα προστατευόμενα εκ της πράσινης και κόκκινης ανάπτυξης ρετάλια, θα έχουν πλέον την δυνατότητα να συκοφαντούν, να αναφέρουν ή και να εγκαλούν κατά περίπτωση, όποιον αστυνομικό δεν θα τους κάθεται καλά στο …μάτι.

Η ΟΡΓΗ των Αστυνομικών ξεχειλίζει κατά αυτής της απόφασης και της Ανθελληνικής συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚιστανού Υπουργού προστασίας του Λαθρομετανάστη  κ. Χρυσοχοϊδη, που θέλει του ΕΛΛΗΝΕΣ Αστυνομικούς, έρμαια στα χέρια κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη.

Πηραν τα μυαλά του αέρα!!!! Και ξηλώνει το σταυρό απο τη στολή!!!Και μην ξεχνάτε ειναι ο Υπουργός που ψήφισε το μνημόνιο ,όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ΧΩΡΙΣ να το ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close