Αυτο ειναι το πλοίο για τη μόνιμη γραμμή στα Διαπόντια …Κόπηκε και θα χωράει 2,5 αμάξια!!!!

70 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ για να χωρέσουν με το ζόρι 2,5 αμάξια!!! Και ολίγο καλαμπόκι για τις κοτες των νησιών!!! Οσο για την τροφοδοσία για να γίνει στα τρία νησιά θα δέσει πίσω ένα σχοινί και σε φουσκωτό θα σέρνει τα κρέατα τα νερά  τα αλεύρια τα χαλίκια  τα τούβλα τους τσιμεντόλιθους τα πορτονια κ.α και τις οικιακές συσκευές….Mηχανηματα εργου φορτηγά και ψυγεία θα τους βάζουν μπρατσάκια και ενα μοτορι να έρχονται δια θαλάσσης ως πλεούμενα!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ ΜΑΘΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΘΩΝΟΥΣ………Η εικόνα είναι απο δημοσίευση στο facebook της εταιρείας  NAFS (Πρέβεζα) που κάνει τη μετασκευή στη πρύμνη του ZANADOU..και πρόσθεσε πλατφόρμα για να μπαίνουν 2,5 αμάξια!!!!! ΜΠΡΑΒΟ στο ΜΠΟΥΑ που ξεβράκωσε ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ με το στημένο διαγωνισμό που θα γίνει.

Ο Αντίοχος κατάφερε  να υποτάξει τους κατοίκους τριών νησιών και τους τρεις Αντιδημάρχους….

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας κύριε Γουλη -Μαστορα -Λουκαναρη και των Βουλευτων Παυλίδη και Βακη….ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ…….

Αν αναποδογυρίσει γιατί δεν έχει το απαιτούμενο φάρδος γι αυτή τη θάλασσα να δούμε τι θα λέτε εκτός και αν κάνει δρομολόγια όταν δεν κουνιέται η θάλασσα…

Με αυτό το “καρνάβαλο” να ταξιδέψετε για να νοιώσετε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ που έρχεται στα Διαπόντια νησιά…..Δείτε τι ωραίο καταπέλτη που εχει? Θαυμασιο.Τελικα στην Ελλάδα ολα γίνονται….

Η “νύφη” στολίστηκε και είναι έτοιμη για το ταξίδι του μέλιτος!!!!! Να μας ζήσουν οι γαμπροί και οι κουμπάροι……

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close