Αυτοί ξεβρακώθηκαν ως κοινοί πολιτικοί απατεώνες, κι εσύ γι ακόμη μια φορά αναδείχτηκες στο κορόιδο της συντροφιάς…

tsipras tsimpoykiΣου έταξαν αξιοπρέπεια: “Με ένα άρθρο σε ένα νόμο” – Σου φέρνουν νέο Μνημόνιο… Νέα ταπείνωση… Νέα ντροπή

Ο δρόμος που σου έταξαν – ο δρόμος του «με ένα άρθρο σε ένα νόμο» – δοκιμάστηκε ως «σχήμα λόγου» και τα αποτελέσματά του έρχονται με…ένα νέο ακόμη πιο ταπεινωτικό μνημόνιο. Τώρα το ξέρεις και δε δικαιούσαι να διατηρείς αυταπάτες επ αυτού.

Πριν σβήσει οριστικά η ελπίδα σου, οφείλεις να συνειδητοποιήσεις πως κάθε φορά που παραδίδεις την ψυχή σου στο ψέμα, η επόμενη μέρα θα έχει λιγότερο Ήλιο, λιγότερο αέρα, λιγότερη αξιοπρέπεια, λιγότερη ελπίδα για ζωή.

Η εξέγερσή σου, ήταν και παραμένει η μοναδική ελπίδα, για ν ανατρέψεις την κατοχή και να τσακίσεις τα ελληνόφωνα τσιράκια της.

Η γιαλατζή “Αριστερά” δεν είναι – ποτέ δεν ήταν όχημα αξιοπρέπειας, αλλά ο ασφαλέστερος δρόμος για την άβυσσο και τον αφανισμό.

Ή θα ακολουθήσεις αυτό το δρόμο με το φορτίο της αυταπάτης σου να σε βαραίνει, ή θ διαλέξεις το δρόμο της αξιοπρέπειας, Η χώρα καταστρέφεται… Μαζί της αφανίζεσαι κι εσύ… Η ιστορία δεν κλείνει κάθε μέρα ραντεβού μ αυτούς που χαζολογούν στη διαδρομή για να τη συναντήσουν.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button