Αποκλείσθηκε απο Τουριστική εκθεση Αντιδήμαρχος Τουρισμού γιατι δεν μιλάει Σέρβικα!!!!

Στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι για την Τουριστική έκθεση IFT 2020 (19/02 εως 21/02)  θα ταξιδέψουν  η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Μερόπη Υδραίου και  η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτα Τζάννε (Oδοντογιατρός) αντι του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Κέρκυρας κ.Παναγιώτη Βαρούχα.

Η κ.Τζανε εκτόπισε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τουρισμού γιατι δεν μιλάει Σερβικα!!!!!! Η φίλη της Δημάρχου μιλάει Σέρβικα …Πηρε το πτυχίο της Οδοντιάτρου στη Σερβία και θεωρήθηκε οτι μια Οδοντίατρος είναι προτιμότερη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τουρισμού .Αλλωστε η Τζανε ξέρει και ολα τα Σοκάκια στο Βελιγράδι και δεν θα χαθεί η αποστολή του Δήμου Κέρκυρας που θα εχει συνταξιδιώτη και εκπρόσωπο του συνδυασμού Κέρκυρα να ζεις τον κ.Βασίλη Σπάτουλα.

Ο Παναγιώτης πρέπει να μαθει Σέρβικα μηπως πάει του χρόνου στο Βελιγράδι!!! Τα απταιστα Αγγλικα που μιλά  δεν έχουν πέραση!!!

 Η Δήμαρχος Κέρκυρας θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Σερβίας, Ειρηναίο,  με τον Δήμαρχο Βελιγραδίου, Zoran Radoijicic και  με τον Υπουργό Τουρισμό της Σερβίας, Rasim Ljajic. Επίσης  η Μερόπη Υδραίου θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί και στην Κρατική τηλεόραση της Σερβίας..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button