Αν περάσουν τα μέτρα πάμε στη πλήρη εξαθλίωση και διάλυση επαγγελματων..

sklavoiΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ….Συμπατριώτες, είναι πλέον σαφέστατο σε όλους ότι η παρούσα Κυβέρνηση και πληθώρα προδοτών βουλευτών-πολιτικών, θέλοντας να περάσουνε τα αντεθνικά μέτρα που αποφάσισαν οι μισέλληνες-μισάνθρωποι αφέντες τους, δεν εκπροσωπούνε πλέον την λαϊκή βούληση. Τα μέτρα αυτά αν περάσουν θα έχουν αποτέλεσμα την πλήρη εξαθλίωση όλων των Ελλήνων, την εξαφάνιση των ελεύθερων επαγγελμάτων και την «υπαλληλοποίηση» όλων σε απρόσωπες πολυεθνικές κυρίως εταιρίες, με τρομακτικά ωράρια και για ένα πιάτο φαγητό.

Οι ευνοϊκότερες συνθήκες σε όλους τους τομείς, όλως τυχαίως, ποτέ δεν αφορούν εμάς τους Έλληνες. Θέλουνε να μας πάρουνε τα σπίτια και να βάλουνε μέσα σε αυτά τους αλλοεθνείς μετανάστες. Θέλουνε να φύγουμε από τα χωριά μας και να εγκατασταθούν σ αυτά αλλοεθνείς και να τους δώσουνε τις περιουσίες μας αφού πρώτα μας τις κατασχέσουν.

Πρόσφατα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε, αντί το κράτος να ξοδεύει λεφτά για κέντρα υποδοχής κλπ, να δίνει τα λεφτά αυτά ως ενοίκιο σε τράπεζες για να παραχωρήσουνε κατασχεμένα σπίτια σε λαθρομετανάστες για να διαμένουν εκεί. Όλα αυτά και άλλα ατελείωτα γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε, σαφώς και δεν είναι τυχαία. Δεν είναι με το μέρος μας. Μας εχθρεύονται τους Έλληνες. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Συμπατριώτες από εδώ και πέρα, αφού οι ξεπουλημένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι κ λοιποί προδότες, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειές τους δείχνουν να αποτυγχάνουν να διασπάσουν και να ελέγξουν αποτελεσματικά το κίνημα κ την αντίσταση των αγροτών (προς τιμήν των αγροτών!) , μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς, φανερώνουν το αληθινό τους πρόσωπο, αυτό της φασιστικής νοοτροπίας και ιδεολογίας τους, ολοένα και περισσότερο, ξεκινώντας με προειδοποιητικές-απειλητικές ανακοινώσεις-υπενθυμίσεις από τα ΜΜΕ, για τον ποινικά κολάσιμο χαρακτήρα του κλεισίματος των δρόμων.

Δηλαδή αφού βλέπουν ότι δεν μπορούν με τον ρουφιάνικο τρόπο να καπελώσουνε τις αντιδράσεις, πλέον λένε εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αρχίσουνε τα αυτόφωρα-δίκες-φυλακίσεις στους αντιδρώντες. Και αν δεν αλλάξει κάτι αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει δυστυχώς, αρχικά σε αυτούς που πρωτοστατούν ίσως και παραδειγματικά για να φοβηθούν-παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και να υποχωρήσουν στη χούντα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να περάσουνε τα ανακοινωθέντα μέτρα, ίσως ελαφρώς ευμενέστερα σε κάποια σημεία, για να λένε και από πάνω τα καραρουφιαναρια ότι με τους αγρότες τα βρήκανε κλπ. Αν σπάσουν οι αγρότοκτηνοτρόφοι θα σπάσουνε όλοι οι κλάδοι άμεσα και θα σβήσει και η μαζική αντίσταση μας στην μνημονιακή καταστροφή, «αποδεχόμενοι» στην συνέχεια δια της αδρανείας μας, ότι φέρουν και ότι πούνε.

Δεδομένων των προαναφερομένων και με το πάμπτωχο μυαλό που διαθέτω, ορμώμενος από την αγάπη μου για την Ελλάδα και τα αδέρφια μου όλους τους Έλληνες, εάν ακόμη δεν έχουμε κατανοήσει και εμπεδώσει ότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα κόμματα είναι της νέας τάξης και των παγκόσμιων τοκογλύφων εργαλεία και ότι αυτά που έκανε- κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως συνεχιστής της ΝΔ και αυτή του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουνε να τα κάνουνε, τότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε και τον επόμενο και τον επόμενο και τον επόμενο ώσπου να κατανοήσουμε και να εμπεδώσουμε ποιοί είναι, πού πιστεύουν και τί κάνουν. Αυτό βέβαια προϋποθέτει την συγκατάθεσή μας στην ανάληψη της εξουσίας από μέρους τους και την χρησιμοποίησή της από αυτούς εναντίον μας, μέχρι να ξυπνήσουμε και αφού τους απορρίπτουμε έναν έναν να προχωρούμε στον επόμενο.

Αυτό που έχει ήδη ξεκινήσει να συμβαίνει δηλαδή και που το σύστημα αντιλαμβανόμενο την τάση αυτή βγάζει τις ολοένα και καινούριες εφεδρίες του να παίξουν το ρόλο τους (ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ Κ.Α.), μέχρι να ξεμπροστιαστούνε και αυτές… Αφού έχουμε επιλέξει αυτήν την οδό, όταν επιβεβαιωνόμαστε για το ανθελληνικό ποιόν της κάθε Κυβέρνησης, πρέπει να επιδιώκουμε άμεσα την παύση της από την εξουσία και την ανάληψη της από τον επόμενο, ούτως ώστε να μην εξακολουθήσει να ζημιώνεται η χώρα από τους αποδεδειγμένα σκάρτους και άλλο χρόνο. Δηλαδή άμεσα να απαιτούμε εκλογές. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό πρέπει να γίνει! Η Κυβέρνηση των άθεων ανθελλήνων δοσίλογων μειοδοτών, όχι μόνο δεν έχει τίποτε να προσφέρει παρά μόνο να εκτελέσει της εντολές των ανθελλήνων αφεντικών της, όπως βέβαια και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και πιθανότατα και οι επόμενες. Αλλά αφού επιλέγουμε αυτή την οδό όποιος ξεμπροστιάζεται και φανερώνεται, δρόμο αμέσως! Έτσι θα φανερώνει ο καθένας τον σκοπό του και αν κάνει καλό θα παραμένει αν όχι θα πέφτει! Να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Δεν υπάρχει λόγος να παραμένει στην εξουσία υπό τέτοιες συνθήκες κανείς. Να παραμείνει η αυτή η Κυβέρνηση και αυτή η Βουλή για να κάνει τι????

Να αυξήσει την εξουσία των τραπεζών με τη νομιμοποίηση και τη διαιώνιση παράνομων καπιταλ κοντρόλ? Nα καταργήσει πλήρως το δικαίωμα της ιδιοκτησίας? Να ξυλοφορτώσει όλους τους Έλληνες και να τους ποτίσει χημικά? Να πάει κατηγορούμενους όλους τους Έλληνες για παρακώλυση συγκοινωνιών και να καταργήσει το δικαίωμα του «συνέρχεσθαι»? Να σημάνει την έναρξη των μαζικών πλειστηριασμών-κατασχέσεων σπιτιών?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close