Αν εγριθεί το θέμα για Ερημίτη απο το ΔΣ του Βορρά στη Κέρκυρα ο Μητσοτάκης.

Ο Κ.Κυρανάκης για Ερημίτη και κρίση με Τουρκία

Στην Κέρκυρα θα ερθει μεσα στον Φεβρουάριο ο Πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης  στη περίπτωση που περάσει απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Βορρα το θεμα με την επένδυση στον Ερημίτη Κασιώπης…Αυτο προανήγγειλε  σε εκδήλωση κοπής της πίτας  τη ΔΗΜΤΟ Μέσης της ΝΔ που εγινε χθες το βραδυ 31/01/20 στα Γουβιά ο κεντρικός ομιλητής βουλευτής κ.Κώστας Κυρανάκης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Βορρα συνεδριάζει γι αυτο το θεμα τη Δευτέρα 03/02/2020.Ο Βουλευτής κ.Κυρανάκης ανέφερε επίσης  οτι ειναι μεγάλης σπουδαιότητας επένδυση απο την οποία θα προκύψουν και χίλιες θέσεις εργασίας.

Τέλος αναφορά εκανε  και στη κρίση με την Τουρκία λέγοντας οτι η καθε κίνηση μας στο Αιγαίο  χρειάζεται προσοχή και οτι με τις σύμμαχες Χωρες θα επιτευχθεί.

Στην εκδήλωση εδωσαν το παρόν ο Βουλευτής Κέρκυρας κ.Στεφανος Γκίκας ,η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου με τους Αντιδημάρχους Καλόγερο και Τζάνε , οι  Αντιπεριφερειάρχες Ανδριώτη και Ζορμπάς,ο Προεδρος του Π.Σ κ Μουζακίτης,ο Προεδρος της ΝΟΔΕ κ.Κοντος κ.α

Στην Φωτο ο Βουλευτής κ.Κυρανάκης ,η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου και ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μεσης κ.Μελίδης.

*Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Βορρα τη Δευτέρα θα παραστούν και οι αντιδρώντες στην Επένδυση που ζητουν την ακύρωση της..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close