Αν δεν δέχεσαι τα λαθρομεταναστακια στα σχολεία είσαι ρατσιστής? Το σχέδιο είναι ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πληθυσμού

metanastes-29815-1Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

To θέμα δεν είναι να δεχθείς η να μην δεχθείς τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία.Το θεμα κύριοι γονείς ειναι να πουμε ξεκάθαρα οτι δεν θέλουμε λαθρομεταναστες στη Χώρα μας μεγάλους και μικρούς.Αν δεχθείς τα παιδιά στα σχολεία δεχεσαι και ολους τους λαθρομετανάστες.

Γιατι αυτά τα παιδιά έχουν οικογένεια και συγγενείς άλλα ηθη και άλλα έθιμα και άλλη θρησκεία.Το σχέδιο ειναι ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πληθυσμού και μόνιμη εγκατάσταση τους στη Χωρα μας.Και μόνο οτι στέλνουν λαθρομετανάστες στα σχολεία δείχνει ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ,

Αφηστε που οι οικογένειες τους χρηματοδοτούνται με σπιτια επιδόματα και δωρεάν υγεία την ωρα που για τον Ελληνα υπάρχουν ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΡΕΛΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Γι αυτό αγαπητοί γονείς μην αρνείστε τα παιδια τους στα σχολεία με γελοίες δικαιολογίες (δεν έχουν κάνει εμβόλια κα )για να σας λένε ντροπή σας που κανετε έτσι γι αυτά τα παιδάκια….να ξεσηκωθούμε όλοι για τον εποικισμό της Χώρας για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ και για την συμπεριφορά αυτών που μιλούν Ελληνικά αλλά δεν είναι Ελληνες οταν αφήνουν τον Ελληνα να πεινά να γίνεται άστεγος και να φροντίζουν μόνο τους λαθρομεταναστες και να τους χορηγούν σπίτια και χρήματα.

Ξυπνήστε και η άρνηση σας πρέπει να είναι για όλους οχι για τα παιδάκια τους που τα μοστράρουν για να σας αποκαλούν ρατσιστές και αλλα τετοια.Μην ξεχνάτε οτι η θρησκεία τους επιβάλει να σε σκοτώσουν αν δεν πιστεύεις στον Αλλαχ και θα το κάνουν πολύ γρήγορα.

Αλλωστε οταν τους πριμοδοτείς θα γεννοβολάνε αβέρτα.Σε δυο με πέντε χρόνια θα εκλέγουν και κυβερνήσεις θα είναι περισσότεροι απο εμάς .Ποσο κουτάβια είστε?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button