Αντικατάσταση Ελληνων με λαθρομετανάστες στο Δημόσιο…η εγκύκλιος στην Αττικη.

lauroΕτοιμάζονται στους Δήμους της Αττικής και   σε θέσεις Διοικητικών Υπαλλήλων να τοποθετήσουν ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ , ΙΝΔΟΥΣ,ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΙΑΝΟΥΣ,ΙΡΑΝΟΥΣ και ΑΡΑΒΕΣ!!!!
Εγκύκλιος που εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων με τίτλο Σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος ΑΤΤΙΚΗ θα βάζει μέσα αρχικά για 8 μήνες λαθρομετανάστες και στη συνέχεια αφού δεν πρόκειτε για Ελληνες θα γίνονται μόνιμοι..
Η αντικατάσταση του πληθυσμού και στην εργασία ξεκίνησε….Παρακατω αναδημοσιεύουμε όπως το έδωσε το Κατοχικά Νέα:

allodapoi 1

Ήρθε στο e-mail μας, τρομακτική φωτοτυπία εγκυκλίου, εξακριβωμένης γνησιότητος…Ο αναγνώστης που μάς έστειλε το έγγραφο, φωτογράφισε δύο σελίδες, ενώ τού δινόταν η άδεια μόνο να το δει εφόσον το απαίτησε.

Ναι, καλά καταλάβατε.. είναι έγγραφο-εγκύκλιος διανεμηθέν προς ενημέρωση υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπάλληλοι θα υποδεχτούν κάποια στιγμή τους νέους τους «συναδέλφους” 8μηνης σύμβασης. Κι όταν ακούτε για σύμβαση περιορισμένου χρόνου στους δήμους, να είστε σίγουροι, και ειδικά λόγω του ότι δεν πρόκειται για Έλληνες, ότι θα εξελιχτεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου και στο τέλος σε μονιμότητα.

Λογικά και εκ πρώτης όψεως οι διορισμοί αυτοί αφορούν όλους.. και Έλληνες. Εσείς γνωρίζετε πολλούς Έλληνες να μιλούν αραβικά και δη διαλέκτους* ;…
Οπότε όλες αυτές οι εθνικότητες που αναγράφονται στον τίτλο, και ειδικά άτομα των εθνικοτήτων αυτών που διαμένουν περισσότερο από 3 χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν ήδη αρκετά καλά να μιλούν ελληνικά, τον έχουν στο τσεπάκι τον διορισμό.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, τα «και καλά” συνχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ…

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button