Ακόμη η κ.Υδραίου να προυπολογίσει το κόστος μεταφοράς των σκουπιδιών!!

Μπορεί θεσμικά να υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις οτι τα σκουπίδια θα μεταφερθούν στη Κοζάνη αυτο που δεν υπάρχει ειναι προυπολογισμός κόστους!!! Το Οικονομικό ειναι αυτο που προβληματίζει τους Δημάρχους Βορρα και Νότου…Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας ο ΦΟΣΔΑ και Σύνδεσμος Καθαριότητας δεν εχουν ενημερώσει μεχρι σήμερα ποσο θα κοστίσει η μεταφορα και πως θα καταμεριστουν τα εξοδα στους Δήμους..

Ακομη δεν εχει ξεκαθαρίσει αν θα ισχυσει η αρχική πρ’οταση Γραφάκου για 80% στο Κρατικό Προυπολογισμό και 20% στους Δήμους…Η απόφαση των Αποκεντρωμένων μιλά για χρεωση των Δημοτων και η Δημαρχος Κέρκυρας μιλά για μεταφορα που θα αρχισει τελος Ιανουαρίου χωρίς ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό προγραμματισμό!!!

Χθες 17/01/2020 η κ.Υδραίου ταξίδεψε στη Κοζάνη μαζί με τους Δημάρχους Βορρα κ.Μαχειμάρη  και Νότου κ.Λέσση  και δεν ακουσαν κατι καινούργιο ως προς το Οικονομικό μερος της μεταφοράς.Η εικόνα δείχνει πρόχειρη αντιμετωπιση του σοβαρου αυτου θεματος ποσο μάλλον οταν ο Συνδεσμος Καθαριότητας ειχε μεινει χωρις νεα Διοίηκηση 4τέσσερεις μηνες για να εχει την πλειοψηφία η κ.Υδραίου!!!

Ακομη κανεις δεν ξέρει

1. Ποσο  κοστίζει η συγκέντρωση των απορριμάτων στους σταθμούς μεταφόρτωσης σε καθε Δημο.

2.Ποσο κοστιζουν οι φορτώσεις κοντεινερς σε πλοία για την μεταφορά τους δια θαλάσσης στην Ηγουμενίτσα.

3.Ποσο κοστίζουν τα πλοία που θα κάνουν την μεταφορά.

4, Ποσο κοστίζουν γερανοφόρα οχήματα για την τοποθέτηση απο τα πλοία σε πλατφόρμες -φορτηγα για την μεταφορα απο Ηγουμενίτσα σε Κοζάνη.

5.Ποσο κοστίζουν οι πλατφόρμες- φορτηγά που θα μεταφέρουν τα κοντεινερς στη Κοζάνη.

Ολα αυτα θα βγάλουν το τελικό κόστος που  θα στοιχίσει ο τοννος και συνολικά ολος ο ογκος σκουπιδιών.

Πάντως απο φωτογραφίες  δεν πάσχουμε ..Μαζί με την κ.Υδραίου ηταν ο  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Καλόγερος.Επίσης στην Κοζάνη πήγε και  ο πρωην Δήμαρχος κ.Γιάννης Τρεπεκλης. το Ταξίδι ολων στη Κοζάνη δεν εφερε στο φως το Οικονομικό κόστος που περιμένουν να μάθουν οι Δημότες της Κέρκυρας και ακόμη ειμαστε στο ΣΚΟΤΑΔΙ!!!

Προεκλογικά η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου δηλωνε οτι ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟ και ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ!!!!!

Σήμερα ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ μετα την αναληψη της ΕΞΟΥΣΙΑΣ δεν εχει δωσει στη Δημοσιότητα το Σχεδιο και το ΚΟΣΤΟΣ!!! Το σχέδιο το ψάχνει ταξιδεύοντας στη Κοζάνη οσο για το κόστος θα μας το πούν οι Καφετζούδες!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close