Δικογραφία για την εξαπάτηση με το Ζάναντου στα τ.μ του γκαράζ και την κλοπή των Τουριστών στα εισιτήρια απο Αντίοχο..

Πριν ενα χρόνο είχαμε αποκαλύψει την εξαπάτηση του Υπουργείου Ναυτιλίας σχετικα με το Ζάναντου που δρομολογήθηκε στη γραμμή Κέρκυρα Ερείκουσα Μαθρακι Οθωνοί…επισης και την κλοπή των Τουριστών απο το Γραφείο του Αντίοχου σχετικά με τα εισιτήρια στα Δελφίνια για Παξούς..

Και για τις δυο περιπτώσεις Υπουργείο Ναυτιλίας και Υπουργείο τουρισμού ειχαν εκδώσει εντολές διερεύνησης..Συγκεκριμένα το Υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε την απ αριθ.πρωτ 8692  στις 22/10/2019 και το Υπουργείο Τουρισμού στις 18/10/19 με αρ.πρωτ 1990.

Το πλοίο Ζάναντου συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς παρά τα λιγότερα τμ του Γκαράζ βάσει της προκήρυξης  και δεν προχωρησαν οι Αρχες ελέγχου σε γνωστοποίηση των ελέγχων.

Το θεμα έφθασε στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με Αναφορά (27/10/20) και τωρα θα ελεγχθεί απο την Δικαιοσύνη γιατι μέχρι σήμερα δεν τηρήθηκε η Νομοθεσία και δεν επεβλήθησαν οι Νόμιμες κυρώσεις και διεκδικήσεις απο την Κρατική Μηχανή απο τα αρμόδια Υπουργεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας..Η Αναφορά παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κ.Χατζηδημητρίου ο οποίος ανέλαβε να διερευνήσει γιατί οι αρμόδιες Υπηρεσίες δεν ενήργησαν για το Δημόσιο συμφέρον και ποιοι εμπλέκονται σε αυτές τις υποθέσεις.

Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα ΕΝΑ χρόνο μετά το Λιμεναρχείο Κέρκυρας το Υπουργείο Ναυτιλίας ,το Υπουργείο Τουρισμού και το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων δεν έχουν πράξει τίποτα ούτε έχουν καταλογίσει τις νόμιμες κυρώσεις κατά των παρανομιών αυτών..

Η εταιρεία του κ.Αντίοχου συνεχίζει να εισπράττει την επιχορήγηση παρά την εξαπάτηση για τα τ.μ της επιφανείας του Γκαράζ ενώ Το Υπουργείο θα έπρεπε να είχε ακυρώσει την μεταξύ τους σύμβαση και να προχωρήσει στις ανάλογες κυρώσεις που προβλέπονται όπως επίσης και για την περίπτωση της κλοπής των Τουριστών στα εισιτήρια το Λιμεναρχείο Κέρκυρας μαζί με τα Υπουργεία Ναυτιλίας-Τουρισμού και Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων δεν προχώρησαν στην εξέταση των εντολών διερεύνησης καθως άφησαν ανενόχλητο και για τη νέα Καλοκαιρινή περίοδο το Γραφείο του κ.Αντίοχου και τα Υδροπτέρυγα να εκτελούν τα δρομολόγια χωρίς να  επιβάλλουν τις νόμιμες κυρώσεις μετά την καταλήστευση των Τουριστών.

Εν αναμονή των ενεργειών της Εισαγγελίας Κέρκυρας διότι η Δικογραφία  αυτή εχει μέσα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία και τα Ρεπορτάζ με την κλοπή των Τουριστών. Φυσικά για ολα αυτά μέχρι τώρα εκαναν γαργάρες ο Βουλευτής της ΝΔ κ Στέφανος Γκίκας και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

1.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το JOY Cruisis και ο πλοιοκτήτης Αντίοχος γδέρνουν τους Τουρίστες και τα κονομάνε.

2.Κάτω από 70 τμ το γκαράζ του Ζάναντου..Εντολή έρευνας και από Υπ.Τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ VIDEO AΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Στο Τιμόνι του Ζάναντου η ΝΔ κουκουλώνει σκάνδαλα του Αντίοχου κατα Δημοσίου συμφέροντος και Ιδιωτων στη Κέρκυρα.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button