Υποχρεωτικά με “μινι μπούργκα” στο πρόσωπο σε κλειστούς χώρους!!!

Ολα τα προβλήματα θα τα λύνονται δια της Οθόνης!!!!

Ολα τα περιμένεις από το προσωπικό της Νέας Τάξης Πραγμάτων..Αποφάσισαν να φορέσουμε όλοι μίνι μπούργκα δηλαδή Νεα μοδα στη κυκλοφορία μας με μάσκα..
Την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους αποφάσισε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων (??) του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με τον  Λοιμωξιολόγο και Τσιράκι της Νεας Τάξης Σωτήρη Τσιόδρα η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική σ’ όλους τους κλειστούς χώρους, όπως τα παντοπωλεία, τα νοσοκομεία, τα ιατρεία, τα κομμωτήρια και «όλοι οι πολυσύχναστοι κλειστοί χώροι».Μάλιστα, θα ισχύει τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζόμενους.
Ο υποχρεωτικός χαρακτήρας της χρήσης μάσκας θα αφορά το διάστημα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, η οποία αναμένεται – κατά πάσα πιθανότητα – στις 4 Μαΐου.
Όπως τη φορά τη μίνι μπούργκα ο Κούλης μας ..Το μόνο που μένει είναι το Τσιπάκι με τον Μοναδικό αριθμό για να είσαι το Ρομποτάκι τους..Σαν να μας λένε : Σαν καλά παιδιά  να παρακολουθείτε το Θέατρο των έξη και να πίνετε όλο το γαλατάκι σας όταν σας μιλά ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόρδας..
Όλες οι επιχειρήσεις που μπορεί να ανοίξουν για λίγο  σίγουρα θα ξανακλείσουν με τα μέτρα περιορισμών που θα ανακοινώσει ο Κουλης και οι ειδικοί συνεργάτες του τη Δευτέρα.
Τώρα αν νιώσετε πείνα και τα ταμεία στο κλείσιμο θα έχουν ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ως κέρδος και πεινάτε να  τρώτε τη ΔΟΣΗ σας στις έξη το απόγευμα να ακούτε όλα τα Δελτία των στρατευμένων και καλοπληρωμένων Μέσων εξαπάτησης  και η πείνα θα εξαφανίζεται.
Αν παρ ελπίδα  χρειαστείτε χρήματα για τις αγορές σας ζητήστε τα από την τηλεόραση που βλέπετε  και θα σας πετάξουν από την Οθόνη σας  στα Δελτία Ειδήσεων..οι Δημοσιογράφοι με μια καινούργια εφαρμογή…την ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΠΛΑΜΑ…(paramithi kaplama) που κατασκευάστηκε στις λέσχες που καθόρισαν το πρόγραμμα πλήρους ελέγχου του πληθυσμού με όπλο την μαϊμού Πανδημία..
Όλα τα προβλήματα θα τα λύνουν οι Μάγοι του ΚΟΥΛΗ…Και μετά ξύπνησες!!!

Τώρα, πόσο λογικό είναι αυτό, όταν και ο ίδιος ο Σ.Τσιόδρας από το ίδιο βήμα είχε πει ότι δεν συνιστά την μάσκα σε όσους δεν νοσούν, πριν από είκοσι ημέρες περίπου, είναι άλλο ζήτημα. Άλλωστε και σήμερα είπε ότι «Η χρήση της μάσκας δεν θα πρέπει να δημιουργεί την ψευδαίσθηση της προστασίας από τον ιό».

To τραγικό είναι ότι έστω και αν κάποιος αγγίξει την μάσκα, έστω για να την επανατοποθετήσει η μάσκα παύει να προστατεύει τον χρήστη της!

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το τελειωτικό πλήγμα σε όσες επιχειρήσεις πήγαιναν να ανοίξουν τον Μάιο, ενώ ούτε λόγος για λειτουργία ξενοδοχείων, κλειστών restaurant κλπ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close