XBB.1.5 – Η υποτιθέμενη υπο-παραλλαγή “Covid” μιας σειράς ατέλειωτων υπο-σκευωριών

Το φάντασμα του «Covid» επιστρέφει για άλλη μια φορά: Ξυπνώντας τους νεκρούς;

Του Gary D. Barnett
January 7, 2023

«Αν δεν καταστρέφεις τους εχθρούς σου, είναι επειδή έχεις κατακτηθεί και αφομοιωθεί, δεν έχεις καν ιδέα για το ποιοι είναι οι εχθροί σου. Έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψεις ότι είσαι εχθρός του εαυτού σου και τίθεσαι εναντίον του εαυτού σου. Ο εχθρός γελάει μαζί σου καθώς κομματιάζεις τον εαυτό σου. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός πόλεμος που μπορεί να ξεκινήσει ένας εχθρός εναντίον των εχθρών του: να τους μπερδέψει». ~  Bangambiki Habyarimana,  Pearls Of Eternity

Αυτή πρέπει να είναι μια στιγμή “άντε πάλι από την αρχή”, καθώς η ανάσταση μιας ήδη ψεύτικης «πανδημίας ιού», που είπαν ότι είχε σχετικά τελειώσει πριν από λίγο καιρό, σηκώνει και πάλι το αποκρουστικό κεφάλι της. Προπαγανδίζεται ως μια ακόμη «παραλλαγή» αυτού που εξαρχής δεν υπήρξε ποτέ· κάτι που τώρα υποτίθεται ότι είναι άλλο ένα, ακόμη πιο θανατηφόρο, στέλεχος αυτού του φανταστικού εχθρού. Αυτό είναι ένα κόλπο που μόνο ένας μάγος (ή ψυχοπαθής) θα μπορούσε να το πετύχει.

“Τι είναι αυτή η νέα και βελτιωμένη, απειλητική για την ανθρωπότητα, φαντασίωση;” θα ρωτήσετε; Θεωρείται, σύμφωνα με τα εντελώς ελεγχόμενα ψεύτικα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης, το πιο προηγμένο παρακλάδι μιας από τις υποτιθέμενες «παραλλαγές» ενός ανύπαρκτου «ιού» που ονομάζεται «covid-19». Η ανανεωμένη έκδοση ονομάζεται πλέον XBB. 1.5, μια υποτιθέμενη υπο-παραλλαγή της παραλλαγής του covid-19 omicron, που επιτίθεται κυρίως στις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Φυσικά και είναι!

Αυτή η λεγόμενη υπο-παραλλαγή είναι στην πραγματικότητα απλώς άλλη μία σε μια μακρά σειρά υπο-σκευωριών που έχουν σκοπό να κατατρομοκρατήσουν τα ανίδεα και δειλά πρόβατα που ονομάζονται αμερικανικό κοινό. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα φανεί τόσο γελοίο όσο είναι στην πραγματικότητα, αντί να γίνει για άλλη μια φορά πιστευτό από όλους τους υποτακτικούς που παρακολουθούν τηλεόραση και smart phones.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό αποδίδεται στην περίοδο των γιορτών, μια εποχή που οικογένειες και φίλοι συγκεντρώνονται για να συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί άνθρωποι, κάτι που για τους υπεύθυνους της άρχουσας τάξης είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν να δουν να συμβαίνει. Θεέ μου, πώς θα μπορούσαν οι άνθρωποι να αγαπούν και να αναζητούν ο ένας την παρέα του άλλου όταν το κράτος τους λέει να εγκαταλείψουν όλες τις πτυχές της κανονικής ζωής λόγω μιας ψεύτικης «έκτακτης ανάγκης» που κατασκεύασε το κράτος;

Γίναμε μάρτυρες ψευδούς προπαγάνδας για έναν ψεύτικο «ιό» που ξεκίνησε το 2020 και μετά. Αρχικά, αυτό ονομαζόταν με γεωγραφικά ονόματα ή ονόματα χωρών, εξ ου και «China virus» κ.λπ. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν πιο εικονικά «επιστημονικά» ονόματα που ονομάζονταν SARS CoV-2 ή covid-19, και αυτά τα ονόματα αντικαταστάθηκαν από ελληνικά ονόματα, και τώρα έχουμε τις ολοκαίνουργιες ταξινομήσεις που υποστηρίζεται ότι σχετίζονται με γενετικούς όρους, όρους που βασίζονται σε μεταλλάξεις ή «γενεαλογία», οι οποίες πρόκειται να αλλάξουν για άλλη μια φορά σε μια πιο τυπική ονοματολογία όπως ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Θανάτου.

Αυτή η κατασκευασμένη εκδοχή μιας μετάλλαξης «ιού» που λέγεται ότι ήταν το αποτέλεσμα μιας άλλης αποτυχημένης και ψεύτικης παραλλαγής απάτης που ονομάζεται υπο-παραλλαγή της Omicron XBB.1.5, μία ακόμη σε μια μακρά σειρά τέτοιων ανόητων σκουπιδιών, είναι τώρα απλώς ο νεότερος παραληρηματικός «ιός» παραλογισμού. Δηλώθηκε αμέσως ότι αποτελεί το 41% ​​όλων των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου και αποτελεί περίπου το 75% όλων των κρουσμάτων στη Νέα Αγγλία. Πόσο βολικό για τους τεχνοκράτες που η μόνη τους επιθυμία είναι να κατακτήσουν όλη την ανθρωπότητα!

Η υποτιθέμενη «ανησυχία» του εγκληματία ΠΟΥ και CDC είναι «πόσο μεταδοτικός είναι» και πόσοι άλλοι θα πρέπει να λάβουν τα τοξικά και πολλές φορές θανατηφόρα «ενισχυτικά» βιο-όπλα. Το κάλεσμα, φυσικά, είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι να πάρουν μια ακόμη ένεση θανάτου. Αυτό το λεγόμενο νέο στέλεχος, λέγεται ότι συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που ο δόλιος «αναπνευστικός συγκυτιακός ιός» (RSV) και η γρίπη χαλαρώνουν στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αυτό σίγουρα πρέπει να είναι «συμπτωματικό».

Δηλώσεις όπως ότι κάποια νοσοκομεία κατακλύζονται από νέους ασθενείς, τα κρούσματα αυξάνονται, οι ηλικιωμένοι επηρεάζονται περισσότερο, η μετάδοση από τον ένα στον άλλο ενισχύεται και χρειάζονται περισσότερες ενέσεις, είναι ακριβώς τα ίδια ψέματα που διαδόθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια.  Σε ορισμένες περιοχές, ιδιαίτερα στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ που στοχεύουν, τονίζουν για άλλη μια φορά ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας της κοινωνίας σε δημόσιους χώρους.

Από όσο μπορώ να πω, τα περισσότερα απ’ όλα αυτά προσανατολίζονται προς μια συνεχή αξιολόγηση της ευπιστίας και της συμμόρφωσης από τον εξαπατημένο αμερικανικό πληθυσμό. Όπως οι ισχυρισμοί για νέο «ιό» και άλλες απειλές συνεχίζουν να διαδίδονται διαδοχικά, ευτυχώς, αν και πολλοί συνεχίζουν να υπακούουν, πολλοί δεν αποδέχονται τόσο γρήγορα αυτήν την προπαγάνδα. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι αυτή η δοκιμή από το κράτος θα οδηγήσει είτε σε πιο τρομοκρατικές τεχνικές, ή σε πιο απειλητικές ψευδείς σημαίες ή δηλώσεις «έκτακτης ανάγκης», προκειμένου να ενισχυθεί ο φόβος του κοινού, ώστε να μπορέσουν να μαντρώσουν το κοπάδι.

Ενώ η απειλή της μίας «παραλλαγής» μετά την άλλη δεν λειτουργεί πλέον ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα, αυτά τα ψέματα θα συνεχιστούν έως ότου ένας άλλος μπαμπούλας μπορέσει να τον αντικαταστήσει και θα είναι ένας ακόμη εκφοβιστικός και συναισθηματικός εκβιασμός της ψυχής των μαζών. Κάποια στιγμή το «Kraken» όλων των απειλών θα βρεθεί στο επίκεντρο, και αυτό θα είναι το φάντασμα της ανθρωπογενούς «κλιματικής αλλαγής» ως το τέλος όλου του κόσμου, εκτός εάν οι άρχοντες αναλάβουν τα πάντα πάνω στη γη για να σώσουν την ανθρωπότητα.

Προτού ολοκληρωθεί το τελικό παιχνίδι του Κράτους, πρέπει να συμβεί οικονομική κατάρρευση και καταστροφή του σημερινού χρήματος. Αυτό θα σημάνει το τέλος των μετρητών, το τέλος του τρέχοντος νομισματικού συστήματος fiat, όπως υπάρχει σήμερα, και την αποτελεσματική και λειτουργική δημιουργία μιας ψηφιακής τάξης που απορροφά όλα τα χρήματα. Τότε είναι που το σύστημα οργανωμένης κεντρικής τράπεζας για το ψηφιακό νόμισμα (CBDC) θα γίνει η νέα ελεγχόμενη νομισματική πολιτική στον κόσμο και θα επιτρέψει την πλήρη επιτήρηση και χρήση του χρήματος. Θα είναι επομένως, το στοιχείο ελέγχου των περισσότερων ανθρώπων.

OΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:https://www.seferou-maria.gr

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button