Βάζουν ζωντανούς σε κάσα ? Διασωληνώσεις για να πεθάνουν? (Video)

Η Αθηνά Κουιμτσίδου με ενα video και άλλες καταγγελίες για δολοφονίες στα Νοσοκομεία!!

Το video αυτο απο την Αθηνά Κουιμτσίδου την Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας ξεσηκώνει το διαδίκτυο και προσθέτει στις τελευταίες καταγγελίες για  συμπεριφορές και πρακτικές που δείχνουν οτι επικρατεί ο Νόμος της Ζούγκλας..

Εαν τους θάβουν ζωντανούς η τους διασωληνώνουν και τους πεθαίνουν όπως αφήνει να εννοηθεί ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης και η συζυγος του θανόντος σε άλλη ανάρτηση παίζει και διερευναται..

Δειτε σχετικο link στη σελίδα του γνωστου Δικηγόρου.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=419451059212822&id=100034437944878

Φαρμακοβιομηχανίες Γιατροί και ενα κύκλωμα που γι αυτούς δεν υπάρχει ο Ορκος του Ιπποκράτη συμμετέχουν σε δολοφονίες και ήδη σκάνε τέτοια video και αναρτήσεις..

Η Ψευτο Πανδημία με ψευδείς αριθμούς κρουσμάτων και θανάτους  απο άλλες αιτίες που τις χρεώνουν στον covid 19 προσθέτουν σε ολο αυτό το Βρώμικο σκηνικό τον τρομο για να φθάσει η Νεα Τάξη στο εμβόλιο της μείωσης πληθυσμού..

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ “ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ” ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Πάμε και στο video της Αθηνάς Κουιμτσίδου..

Την ανάρτηση ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Μιχάλη Μιχαλακίδη την κατέβασε το Facebook απο το λογαριασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη που όφειλε απο το λειτούργημα του να ενημερώσει .Αιτιολογία απο το “Δημοκρατικό” δικτυο ??? Γιατί είχε εκφράσεις Μίσους.!! Χάνει ο αλλος ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ που μπήκε για μια απλή φαρυγγίτιδα και οπως καταγγέλει τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ …..και το Facebook την κατέβασε..ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close