Το “θέατρο” της ΝΔ- Ρόδης Κράτσα & Πλακιωτάκη για το πλωτό ασθενοφόρο που είναι δεμένο στο Τσιμέντο!!!

Εφεραν με βαιων και κλάδων ΠΛΩΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ για την αποσυμφόρηση του ΕΚΑΒ Κέρκυρας από ένα μεγάλο όγκο διακομιδών και Τελικα οι διακομιδές γίνονται με τα Φερυ μποουτ η τα σκάφη του Λιμεναρχείου!!

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νησων κ.Ρόδη  Κράτσα μετα του Βουλευτή Γκίκα και ολος ο Κυβερνητικός Θίασος  παιζουν παραστάσεις  και κανουν φανφαρονικές εκδηλώσεις με βαρύγδουπες υποσχέσεις που ξεφουσκώνουν την επόμενη μερα..

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας τους “ξεβρακώνει” κανονικά σε ανακοίνωση του…και το Πλωτό ασθενοφόρο είναι αραγμένο και μη στελεχωμένο..Οι Κερκυραίοι θυμούνται οταν το εφεραν στη Κέρκυρα τις εκδηλώσεις και τα Θα θα θα οτι θα λειτουργήσει!! Εστησαν και  τελετή  παράδοσης -Εγκαινίων(!!!)  για τους ιθαγενείς στη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας  παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη..τον οποίο  συνόδευε η  Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κράτσα και το εργο έκανε πρεμιέρα με ολους τους πολιτικά ανίκανους να το στελεχώσουν..στο Λιμενικό της Κέρκυρας.

Ο Θίασος περιελάμβανε και Θεατρίνους και κομπάρσους ..Στο ψεύτικο πανήγυρι υποσχέσεων ηταν μαζί τους ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων  Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος ο Γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Θεόδωρος Κλιάρης η Διευθύντρια της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΝΑΝΠ Αθηνά Φωκά και ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών Πλοίαρχος Λ.Σ., Γεώργιος Ρίγγας.

Τι εγκαίνια ηταν αυτα? Ολο ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις για την Υγεία του πολίτη!!! Εγκαίνια γινονται οταν μπορει να λειτουργήσει και οχι οταν στο φερει η Μεταφορική!!!

Τα τηλεοπτικά κανάλια το ειχαν θέμα..Τοπικά και Πανελλαδικά…Η κ.Κράτσα απο το ενα κανάλι στο επόμενο και  στα τηλεοπτικά παράθυρα για το μεγάλο γεγονός…Προβολή εδω προβολή απο εκει και κυρ ελέησον!!!

Η ανακοίνωση που ξεβρακώνει την Κυβέρνηση και ολους οσους δουλεύουν τον Κερκυραικό Λαό αναφέρει οτι οι ασθενεις μεταφέρονται μεχρι και σήμερα με Φερρυ μπόυτ ενα απο τα οποια επαχθεί βλάβη και ο ασθενής έκανε βόλτες στη θάλασσα μεχρι να επιστέψει στη Κέρκυρα για να ξαναφύγει με αλλο φερρυ και οχι με ταχύπλοο του Λιμενικου!! Παλι καλα που δεν “ταξίδεψε” ο εμφραγματίας!!! Αυτη ειναι η σβελτάδα των Κυβερνητικών παραγόντων….Οταν κ Κράτσα και κ Πλακιωτάκη κανετε τελετή παράδοσης να έχετε και το προσωπικό που χρειάζεται για να λειτουργήσει το Πλωτό και οχι να το εχετε αραγμένο δυο μήνες τωρα  εξω απο το Λιμεναρχείο στο ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΚΑΒ Κέρκυρας..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στις 26/12 2021 και ώρα 12:00 κατά την διακομιδή εμφραγματία με σταθμό του ΕΚΑΒ Κέρκυρας με το πλοίο της γραμμής το καράβι έμεινε λόγω βλάβης στα μισά και μην μπορώντας να φτάσει μέχρι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας επέστρεψε ξανά στην Κέρκυρα και εν συνεχεία με άλλο πλοίο της γραμμής και ώρα 14:30 αναχώρησε ξανά για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και εν συνεχεία για νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Αυτές οι συνθήκες μόνο τραγικές και επικίνδυνες μπορούν να χαρακτηριστούν και ζητάμε να ενημερωθούμε μέχρι πότε οι διακομιδές θα εκτελούνται καθημερινά με τα πλοια της γραμμής σαν να μην έφτασε ποτέ το πλωτό ασθενοφόρο.

Στο διάστημα από 22/12/2021 μέχρι και 03/01/2022 πραγματοποιήθηκαν 10 διακομιδές από το ΕΚΑΒ Κέρκυρας με τα πλοία της γραμμής χωρίς το πλωτό ασθενοφόρο να διακομισει κάποιο από αυτά τα περιστατικά.

Ζητάμε να ενημερωθούμε εμείς και η τοπική κοινωνία αν επιτέλους αυτό το πλωτό ασθενοφόρο θα στελεχωθεί με προσωπικό του ΕΚΑΒ και αν θα εκτελεί τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος των διακομιδών δίνοντας την δυνατότητα  στην τοπική κοινωνία να κερδίζει ένα ακόμα ασθενοφόρο διαθέσιμο στη μάχη της καθημερινότητας στο νησί μας.

Το πλωτό ασθενοφόρο είναι ένα πολύ σοβαρό εργαλείο πλήρως εξοπλισμένο σαν κινητή μονάδα και σίγουρα οι γιατροί που συνοδεύουν τα περιστατικά θα είχαν πολλές περισσότερες δυνατότητες για ιατρικές πράξεις παρά κλεισμένοι δύο ώρες σε ένα απλό ασθενοφόρο μέσα στο γκαράζ ενός πλοίου περιμένοντας να φτάσουν στην Ηγουμενίτσα.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρήστος Κυπριώτης και ο Γραμματέας κ. Γεράσιμος Ροδίτης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button