Το ποθούμενο θα ἔρθη όταν θαρθούν δύο πασχαλιές μαζί (18/04/20 & 26/05/20)

Αλλη μια προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού σε επαλήθευση?

Φέτος το 2020 θα έχουμε δύο φορές Ανάσταση μία η κανονική στις 18 προς 19 Απριλίου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω Κορωνοϊού και ΜΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 1/4/2020 της Ιεράς Συνόδου, η Ανάσταση του Κυρίου μας θα εορταστεί κατά την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα που είναι στις 26 το βράδυ προς 27 Μαΐου 2020, ενώ δε θα γίνουν Ακολουθίες τη Μεγάλη Εβδομάδα για τους πιστούς, παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών, άρα ούτε Θεία Κοινωνία, ούτε Ανάσταση, ούτε Πάσχα για τους Χριστιανούς φέτος.
Επομένως, φέτος το 2020 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΙΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ στις 18 προς 19 Απριλίου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω Κορωνοϊού και ΜΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ.
Όλοι λοιπόν αναλογιστήκαμε την Προφητεία αυτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.Το είχε προφητεύσει ότι όταν θα έρθουν δυο Πασχαλιές μαζί θα γίνει το Ποθούμενο..Με την ανακοίνωση του Ιερώνυμου  για δεύτερη Πασχαλιά δείχνει οτι θα επαληθευτεί και αυτή η Προφητεία..
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779) είχε προφητεύσει το εξής για τα έσχατα χρόνια: «Το ποθούμενον θά ἔρθη όταν θαρθούν δύο πασχαλιές μαζί».
ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ;;;
Σχετικά με το ποθούμενο της Προφητείας: το ποθούμενο αυτό συνδέεται με όλες τις άλλες προφητείες για τα γεγονότα που θα ξεκινήσουν και που θα καταλήξουν στο να μας παραδοθεί πάλι η Κωνσταντινούπολη σε μας τους Έλληνες και να ξαναλειτουργήσει η Αγιά Σοφιά.
Όσοι έχουν μελετήσει τις Προφητείες των εσχάτων χρόνων που έχουν ειπωθεί και γραφτεί από Αγίους Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας για την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά και για τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, θα γνωρίζουν οτι δεκάδες Άγιοι, από τον 3ο αιώνα μ.Χ. μέχρι και σήμερα, αναφέρονται σε μια σειρά γεγονότων που έχει ως εξής:
– ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (μικρής διάρκειας ίσως και ολίγων ημερών – με ή χωρίς θύματα ανάλογα με τη μετάνοιά μας εκείνη τη στιγμή)
– ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
– ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
– Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
– ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ
– ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΓΙΑ 3 ΜΕ 4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ) – ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (όπως αναφέρεται και στην Καινή Διαθήκη)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Εμένα με έχει προβληματίσει και το εξής. Ο Άγιος Κοσμάς, είπε την εξής προφητεία συμπληρώνοντας πως “το ποθούμενο θα έρθει όταν έρθουν δύο πασχαλιές (αλλά) και ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ μαζί”. Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση του αδελφού πιο πάνω, για τις δύο Πασχαλιές. Σκεφτήκατε όμως και τα δύο καλοκαίρια που ήδη διανύουμε το πρώτο από τις αρχές Μαρτίου; Αναφερόμενος στο διπλό καλοκαίρι, υποθέτω πως ο Άγιος Κοσμάς, δεν αναφερόταν καιρικά αλλά κοινωνικά και κυρίως ως προς την ζωή της Εκκλησίας. Γιατί; Αν περιμέναμε ένα παρατεταμένο καλοκαίρι μέχρι τον Νοέμβριο, τότε αυτό θα ήταν σχετικό, καθότι αν Ελλάδα και Κύπρο έκανε ζεστό καιρό όλο αυτό το διάστημα, στη Ρωσία και στις σλαβόφωνες χώρες σίγουρα ο καιρός δεν θα είναι τόσο καλοκαιρινός. Κατά συνέπειαν θα έπρεπε ολόκληρη η ανθρωπότητα να έχει την αίσθηση του παρατεταμένου καλοκαιριού κατά ένα διαφορετικό τρόπο. Διαπιστώσατε πως από τις πρώτες κιόλας μέρες της άνοιξης έκλεισαν σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, κατηχητικά, ομιλίες τα πάντα. Βγαίνεις έξω κοιτάς τις πλατείες και τους δρόμους και λες “ούτε δεκαπενταύγουστος να ήταν”. Όλοι λένε… σχολεία… από Σεπτέμβρη πλέον. Μάλλον φαίνεται όντως πως θα είναι και θα παρά είναι διπλό το καλοκαίρι εφέτος. Εννοείται πως τα λόγια μου δεν είναι ευαγγέλιο, είναι απλά μία σκέψη για προβληματισμό. Καλή δύναμη σε όλους και την αγάπη μου από Κύπρο. π. Ιωάννης

  2. Καμιά σχέση! Αυτό δεν λογίζεται δύο πασχαλιες! Η ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού είναι μια. Ακόμη κι αν τη “γιορτάσετε” δεκαπέντε φορές. Δύο πασχαλιες αναφέρεται στον συνεορτασμο Ευαγγελισμού και Αναστάσεως την ίδια ημερα όταν αυτό τυχαίνει. Όπως είχε τύχει το 1821.

  3. Εάν θα επαληθευτούν αυτές οι προφητείες δεν ξέρω. Αυτά που γνωρίζω όμως είναι ότι χωρίς αγώνες και θυσίες δεν μας δόθηκε τίποτα. Και ότι στα χρόνια της Τουρκοκρατίας περιμέναμε την απελευθέρωση πρώτα από τη Δυση και μετά από το ξανθό γένος του Βορρά (δηλαδή τους Ρώσους). Αυτά έλεγαν οι προφητείες των εποχών.Και τις δύο τις πληρώσαμε με ποταμούς αίματος και αποδείχτηκαν ψέμματα. Διατήρησαν όμως τη σπίθα της ελευθερίας η οποία ήρθε όταν ξεσηκωθήκαμε μόνοι μας και με την επιμονή μας μας έδωσαν σημασία για λόγους συμφέροντος και μόνο και όχι αγάπης, ούτε καν οι ομόδοξοι Ρώσοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button