Το Ισραήλ έχει οπλίσει τα πυρηνικά του-Γιατί ο Πούτιν μετακίνησε σήμερα τον πιο θανατηφόρο βαλλιστικό πύραυλο τύπου Avangard σε θέση βολής?

Σενάρια τρόμου έκαναν την εμφάνιση τους με αφορμή την επικείμενη από ώρα σε ώρα ισραηλινή χερσαία επίθεση, εμπλέκοντας πυρηνικά και επιθέσεις σε Πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.

Ο Καθηγητής της ΣΣΕ Θ. Λιόλιος μιλώντας στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ δήλωσε σε συνέντευξη: «Είμαι απολύτως σίγουρος ότι έχουν οπλιστεί τα πυρηνικά του Ισραήλ».

Δεν γνωρίζουμε από που απορρέει αυτή η βεβαιότητα του κ,καθηγητή και δεν είμαστε πεπεισμένοι για κάτι τέτοιο, αλλά  τα στοιχεία δείχνουν μετακίνηση ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στην ιρανική επικράτεια στα σύνορα με το Ιράκ, με στόχο την επίτευξη ( σε περίπτωση πολέμου) του μεγαλύτερου βεληνεκές κατά του Ισραήλ, και του αμερικανικού στόλους στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επίσης νέα πληροφορία, την επιβεβαίωση της οποίας αναζητούμε ομιλεί για “ ιρανική επίθεση ψευδούς σημαίας εναντίον αμερικανικών πολεμικών πλοίων κοντά στο Ισραήλ, με όχημα την  Χεζμπολάχ για την έλξη των ΗΠΑ σε έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή”.

Η Χεζμπολάχ διαθέτει δεκάδες χιλιάδες ρουκέτες και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που μπορούν να φτάσουν στο κέντρο του Ισραήλ και πέρα από αυτό, καθώς και μεγάλο οπλοστάσιο επιθετικών drones, ενώ οι απειλές της οργάνωσης μιλούν για το απόλυτο χάος, όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή.

Σενάρια και κινήσεις οι οποίες γίνονται εν κρυπτώ πολλές φορές, και στα οποία υπάρχει μια αλληλουχία κινήσεων.

Γιατί άραγε ο Πούτιν μετακίνησε τον πιο θανατηφόρο βαλλιστικό πύραυλο του τύπου Avangard;

Ένα νέο, υπερηχητικό πυραυλικό σύστημα Avangard αναπτύχθηκε στην περιφέρεια Όρενμπουργκ της Ρωσίας ως μέρος του επανεξοπλισμού την δύναμης των Ρωσικών Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων, αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών χρησιμοποιώντας μια γλώσσα κυβερνητική αποκρύπτοντας φυσικά άλλα σχέδια.

Σίγουρα οι Ρώσοι ξέρουν, και ξέρουν τι έρχεται διότι έχουν εκτός τις υπηρεσίες πληροφοριών, εκατοντάδες δορυφόρους και συστήματα υποκλοπών, και γνωρίζουν τι ετοιμάζουν ΗΠΑ, Ισραήλ και Ιράν στην περιοχή.

Την ίδια ακριβώς στιγμή ειδικός του ινστιτούτου FDD, των ΗΠΑ, ζητά την αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, γιατί άραγε και γιατί τώρα;

«Πρέπει να… διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ, πρέπει να αφαιρέσουμε το Κατάρ από το καθεστώς του κύριου συμμάχου εκτός του ΝΑΤΟ, θα πρέπει να σταματήσουμε να χρηματοδοτούμε τις λιβανέζικες Ένοπλες Δυνάμεις και πρέπει να σταματήσουμε να παρέχουμε ελάφρυνση κυρώσεων στο Ιράν», τόνισε ο ίδιος.

Τα συμφέροντα στον πλανήτη είναι τεράστια, και κάποιοι ζητούν μερίδιο. Επίσημα, Ερντογάν, Πούτιν και Σι Τζιπινγκ, θέλουν τις δικές τους σφαίρες επιρροής αντιδρώντας στην πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ. Αυτό από μόνο του είναι παγκόσμια σύγκρουση και το θέμα είναι το πότε θα λάβει σάρκα και οστά.

Πενταπόσταγμα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button