Τι κόσμος είναι αυτός?? Τάζουν σε παιδιά κουπόνια εφόσον…προωθήσουν εμβόλια!

Οι μαθητές του New Jersey μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα δημιουργώντας βίντεο που προωθούν τα εμβόλια!!

Η εκστρατεία «Προστατέψτε με με 3+» (Protect Me with 3+) για την «εκπαίδευση των κοινοτήτων του Νιου Τζέρσεϊ» σχετικά με τα «πλεονεκτήματα» των εμβολίων χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας του Νιου Τζέρσεϊ (NJDOH) και τη Συνεργασία για την Υγεία της Μητέρας και του Παιδιού του Βόρειου Νιου Τζέρσεϊ.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα ανακοινωθούν οι…νικητές!

Όπως μεταδίδεται:

«Η εκστρατεία, ανοιχτή σε παιδιά και εφήβους των τάξεων 5-12, απαιτεί από τους μαθητές να δημιουργήσουν μια αφίσα ή ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων για να «ευαισθητοποιήσουν σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού ενάντια σε μία από τις ακόλουθες ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβόλιο:

Τέτανος, διφθερίτιδα και κοκκύτης (Tdap), Μηνιγγίτιδα, Ιός Ανθρώπινων Θηλωμάτων (HPV), Γρίπη ή COVID-19», σύμφωνα με τις οδηγίες του διαγωνισμού.

«Με τον εμβολιασμό, προστατεύετε τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας», αναφέρει το υλικό του διαγωνισμού. «Το να μην εμβολιαστεί έγκαιρα ένα παιδί μπορεί να αρρωστήσει κάποιον άλλο, όπως φίλο, μωρό, ενήλικα, παππού και γιαγιά ή κάποιον που δεν μπορεί να εμβολιαστεί».

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να κερδίσουν κουπόνια $50-$175. Τρεις δάσκαλοι των οποίων οι τάξεις θα υποβάλουν τις περισσότερες συμμετοχές θα λάβουν 75 $ έκαστος».

https://www.el.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button