Θρίλερ με τους S-300 μεταξύ ΗΠΑ Βουλγαρίας και Σλοβακίας..Ρωσικές απειλες σε Βουλγαρία..Οι προφητείες γίνονται ειδήσεις??

Ας θυμηθούμε τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό και την οσιακή κοίμησή του:

Μέρος από το φοβερό προφητικό ποίημα του γέροντος Ιωσήφ :

“Με μιας θ’ ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή Πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.

Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλη στη Τουρκία κι’ ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.

Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη ..Θεός θέλει ο Αντίχριστος του κόσμου για να γίνη…”

Πάρτε όμως και την παρακάτω προφητεία:

“Η Ρωσία κατ’ αρχάς κατέρχεται εις Κωνσταντινούπολιν, ήτις καταλαμβάνει ολόκληρον την Τουρκίαν, η Βουλγαρία καταστρέφεται και η Σόφια γίνεται παρανάλωμα πυρός. Ο βουλγαρικός στρατός, καταδιωκόμενος υπό των Ρώσων οπισθοχωρεί εις τα Ελληνικά εδάφη και αφοπλίζεται.”

Από το βιβλίο «Άγιοι και Σοφοί περί των μελλόντων να συμβώσι».
Μάλλον και η Βουλγαρία ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη Ρώσου…

Και πως να μην ξύνεται εφόσον εντάχθηκε στη συμμαχία του Αντίχριστου ΝΑΤΟ, ξεχνώντας μάλιστα ότι η αιτία υπάρξεώς της ως κράτος ήταν η ίδια η Ρωσία, η οποία φέρθηκε τότε εχθρικότατα προς την Ελλάδα, αφού η Βουλγαρία ιδρύθηκε επί ελληνικών εδαφών (Ανατολική Ρωμυλία). Έρχεται όμως η ώρα να πληρώσουν το τίμημα όλοι οι εχθροί της Ελλάδος…

Απειλητικό μήνυμα της Μόσχας σε Βαλκάνια και έμμεσα σε Ελλάδα

Μεγάλος νταλκάς της Μόσχας έχει γίνει τελικά το όλο σχέδιο των Αμερικανών να στείλουν αντιαεροπορικά S-300 και άλλα οπλικά συστήματα στην Ουκρανία από χώρες των Βαλκανίων, ενώ η Ελλάδα μέσω Α/ΓΕΕΘΑ αρνήθηκε κάθε περαιτέρω αμυντική συνδρομή στο Κίεβο.

«Θα ήθελα να προειδοποιήσω τις βουλγαρικές αρχές ότι η προμήθεια όπλων (συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι σοβιετικής προέλευσης) και πυρομαχικών σε Ουκρανούς εθνικιστές, είναι απίθανο να προσθέσει αισιοδοξία στον διμερή διάλογο, ο οποίος έχει επιδεινωθεί μέχρι στιγμής”.

Αυτή ήταν η προειδοποίηση που έδωσε από την Σόφια η Ρωσίδα Πρέσβης Ελεονώρα Μητροφάνοβα στην βουλγαρική κυβέρνηση, κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση «για τρέχοντα θέματα της διεθνούς ατζέντας και τις διμερείς σχέσεις με τη Βουλγαρία», η οποία ανέβηκε στη σελίδα της ρωσικής πρεσβείας στο Facebook.

Η Ρωσίδα πρέσβης σύμφωνα με το άρθρο, απλώς διάβασε ένα γραπτό κείμενο, το οποίο μιλούσε εκτενώς για «επιχειρήσεις», «αποναζιστικοποίηση», «εγκληματίες» και «ναζιστές τραμπούκους», για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η βουλγαρική πλευρά ανέφερε ότι δεν έγινε λόγος για τα ζητήματα φυσικού αερίου μεταξύ Ρωσίας και Βουλγαρίας, τονίζοντας ότι η Σόφια είναι «έτοιμη για σοβαρή αντιπολίτευση στον ενεργειακό τομέα» μ την Ρωσία.

Η προειδοποίηση της Μητροφάνοβα έρχεται εν μέσω αναφορών ότι ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin, κατά την επικείμενη επίσκεψή του στη Βουλγαρία, θα ζητήσει τελικά να δοθούν παλαιά σοβιετικά συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία.

Ο λόγος είναι ότι οι βουλγαρικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να τα δώσουν στην Ουκρανία, και να χρησιμοποιηθούν κυριολεκτικά αμέσως από τον ουκρανικό στρατό.

Την ίδια στιγμή, 10 Ρώσοι διπλωμάτες κηρύχθηκαν «persona non grata» στη Βουλγαρία και τους δόθηκε εντολή να εγκαταλείψουν τη Βουλγαρία εντός 72 ωρών, ανέφερε το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι ΗΠΑ ευρίσκονται σε μυστικές συνομιλίες με τη Βουλγαρία και τη Σλοβακία για την αποστολή συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-300 στην Ουκρανία, αναφέρει μεγάλο βουλγαρικό κανάλι.

“Η Ρωσίδα πρέσβης μιλά με το πνεύμα ότι… «η ειδική στρατιωτική επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας για την αποστρατικοποίηση και αποναζιστικοποίηση του εγκληματικού καθεστώτος του Κιέβου συνεχίζεται χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τα θύματα και τις καταστροφές που αφήνει πίσω της”, αναφέρουν άλλες βουλγαρικές πηγές.

Η Ελλάδα πάντως με δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κ.Φλώρου αρνήθηκε κάθε αποστολή οποιουδήποτε συστήματος.

«Φυσικά και δεν εξετάζεται κανένα απολύτως ενδεχόμενο παραχωρήσεως ή διαθέσεως οπλισμού το οποίο αδυνατίζει την άμυνα της χώρας», τόνισε χθες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε ερώτηση για την πιθανότητα μεταφοράς ελληνικών S-300 στην Ουκρανία.

Ο ελληνικός τύπος ( ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) μάλιστα, ανέφερε ότι οι Ουκρανοί ζήτησαν περαιτέρω οπλικά συστήματα από το οπλοστάσιο των ελληνικών δυνάμεων για δυνατότητα αποστολής αντιαεροπορικών συστημάτων παλιάς σοβιετικής τεχνολογίας μικρότερου διαμετρήματος από τους S-30PMU-1.

Μιλάμε για αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς τύπου TOR-Μ1 ή OSA-AK, για τα οποία δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δοθούν πουθενά λόγω εθνικών αναγκών.

Συνεχή ενίσχυση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Α.Ευρώπη

Από τις 16 Μαρτίου, μεγαλύτερος αριθμός συμμαχικών δυνάμεων στάλθηκε στην Πολωνία, 10.500 στρατιώτες από τέσσερις χώρες.

Επίσης 3.300 μαχητές από πέντε χώρες έχουν σταλεί στη Ρουμανία. Στην Εσθονία, οι πρόσθετες δυνάμεις είναι 2 χιλιάδες μαχητές, στη Λετονία 1700, στη Λιθουανία 4 χιλιάδες, στη Σλοβακία 2100, στη Βουλγαρία 900 και στην Ουγγαρία και τη Σλοβακία 800 στρατιώτες.

Στα κράτη της Βαλτικής, οι Σύμμαχοι παρέχουν αεροπορική κάλυψη, ενώ στην Πολωνία και τη Σλοβακία αεράμυνα.

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι διαθέτει 40.000 στρατιώτες υπό άμεση διοίκηση του και προσθέτει ότι υπάρχουν 100.000 στρατιώτες των ΗΠΑ στην Ευρώπη, ενώ 130 αεροσκάφη και 140 πολεμικά πλοία των συμμάχων χωρών, βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Pentapostagma

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Η Αμερική εμπλέκεται πλέον ενεργά στον #ΠΟΛΕΜΟΣ_ΡΩΣΙΑΣ_ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα! Δείτε τι στρατιωτικό υλικό στέλνουν οι #ΗΠΑ στην #Ουκρανια και βγάλτε συμπεράσματα… & ρωτώ… παίζει μέρος αυτού του υλικού να περάσει από την βάση της Αλεξανδρούπολης;

  https://twitter.com/dstefanos/status/1505093841531162624?cxt=HHwWgMC-ofy3leMpAAAA

 2. “Έχω μέχρι & απειλές για τη ζωή μου
  Και το λέω δημόσια”

  “Όποιος προσπαθεί να κάνει ανάλυση σήμερα, απειλείται & καθυβρίζεται”

  “Δεν καταλαβαίνουμε
  Είμαστε από άλλη πάστα!”

  Ιωάννης Μάζης

  https://twitter.com/mirobolos/status/1505251476213485573?cxt=HHwWisCylcKP3eMpAAAA

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ

 3. ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίσημη η πρόταση των ΗΠΑ στη Τουρκία: ”Δώστε τους S-400 στην Ουκρανία
  & θα πάρετε τα F-35”! – Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις-”θρίλερ”

  https://directus.gr/ektakto-episimi-i-protasi-ton-ipa-sti-tourkia-doste-tous-s-400-stin-oukrania-tha-parete-ta-f-35-se-exelixi-diapragmatefseis-thriler/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button