Θα είμαστε Πειραματόζωα ..Το εμβόλιο δεν κόβει την μετάδοση του ιού!!! (Video)

Tι αποκαλύπτει ο διευθυντής της ΜΟΝΤΕΝΑ

Πειραματόζωα με συνεχείς εμβολιασμούς θα γίνουν οσο επιλέξουν το δρόμο αυτο ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!! Το εμβόλιο οπως αναφέρει ο Διευθυντής της ΜΟΝΤΕΡΝΑ δεν κόβει την μεταδοτικότητα.Το μονο που κάνει ειναι να μην αρρωσταίνεις βαρια!!

Φανταστείτε να μην ηταν και Διευθυντής τι θα σου ελεγε…ομολογεί οτι και να το κανει κάποιος δεν θα επιστρέψει στην Κανονικότητα η Ζωή του και θα συνεχίζονται οι προφυλάξεις .Δηλαδή αποστάσεις και Μασκες…και περιορισμοί..

Με λιγα λογια η κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη ΤΕΛΕΙΩΣΕ  με ολους αυτούς του Παρανοικους που μας έβαλαν δια της ΒΙΑΣ και της ΑΠΑΤΗΣ στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων για τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας και την μείωση του πληθυσμού..

Τελικα ο covid 19 ειναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ της Δημοκρατίας εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Χούντας και Αφανισμού της ανθρώπινης υπόστασης…ΖΟΜΠΙ!!

Διαβάστε και αυτο που δημοσίευσε η Ορθόδοξη Αλήθεια:

Τα εμβόλια περιέχουν υπερ-τοξικές ουσίες και ημι-ζωντανά παθογόνα μικρόβια τα οποία τεκμηριωμένα με αμέτρητες δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες (διαθέσιμες στο διαδίκτυο), ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για σοβαρές βλάβες της υγείας του εμβολιαζόμενου ατόμου, συμπεριλαμβανομένων των: θανάτου, σειράς βαρέων αυτοάνοσων νοσημάτων, διαφόρων μορφών καρκίνου, αυτισμού και άλλων σοβαρών ή / και μόνιμων βλαβών υγείας.
– ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δέχεται να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ των παραπάνω ΚΙΝΔΥΝΩΝ του μαζικού εμβολισμού: ΟΥΤΕ οι παρασκευάστριες εταιρίες, ΟΥΤΕ οι γιατροί που τα εκτελούν, ΟΥΤΕ οι Κυβερνήσεις με τους ποινικούς νόμους υπ
οχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού… ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
– Οι παραπάνω κίνδυνοι ΘΑΝΑΤΟΥ ή σοβαρών / μόνιμων ΒΛΑΒΩΝ της υγείας, περιγράφονται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στα φυλλάδια οδηγιών ΟΛΩΝ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!
– Τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ των ΛΑΩΝ (υπέρτατος νόμος του κάθε Κράτους), περιείχαν μέχρι πρόσφατα, θεμελιώδεις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ προστασίας των ατόμων (Ατομικά Δικαιώματα) που προστάτευαν τον πληθυσμό από την αυθαίρετη ΒΙΑ του υποχρεωτικού – ποινικού εμβολιασμού με επικίνδυνες ουσίες, ΧΩΡΙΣ την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ατόμου!!!
– Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία των κρατών ψήφισαν (στα κρυφά) νέους ποινικούς νόμους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (πάντα, χωρίς καμμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν!!!), ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ παράλληλα στην πράξη, με “νομικισμούς” τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ!!! (Υπέρτατους Νόμους).
– ΚΑΝΕΝΑΣ επίσημος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ενός εμβολίου, καθώς υπάρχουν αμέτρητες “ουσίες” παρασκευασμένες σε μη ελεγχόμενα εργαστήρια βιοτεχνολογίας, που ΔΕΝ είναι ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΕΣ!!! (η WADA το ξέρει καλά!)
3) 7.700.000.000 άνθρωποι Χ 50$ το εμβόλιο = 385.000.000.000$ (385 δις).

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button