Τα πρόβατα στη Νότια Κέρκυρα δέχθηκαν Τεστ για να παίξει ο Χαρδαλιάς με νέα μέτρα..

Για χαρη των τρομοκρατημένων εθελοντών τεστ Μάσκα και σε εξωτερικούς Χώρους από τη Δευτέρα + αλλα Μέτρα

Οσοι δέχονται να κάνουν Τεστ παίζουν το σχέδιο της Κυβέρνησης που εκτελεί το πρόγραμμα Κορωνοιός για πλήρη ελεγχο πληθυσμού και μείωσης με τερματικό στόχο τα εμβόλια για την εξουδετέρωση μας. Με αφορμή ενα θετικό κρούσμα στη Νότια Κέρκυρα σε μαθητή συνεργείο του ΕΟΔΥ πήρε με την γνωστή ιχνηλάτηση και αλλα δείγματα απο μαθητές και οσους κατέδωσε οτι ήρθε σε επαφή…

Θυμίζουμε οτι τα διαγνωστικά βγάζουν Θετικούς Υγιείς πολίτες αρκει να βρει αντισώματα και ολες τις γρίπες ..Συνεπώς μιλάμε για ψευδή θετικά Κρούσματα Κορωνοιού..Απο την αλλη άτομα ασυμπτωματικά που επίσης είναι υγιείς…

Με την αποδοχή ολων οσων κάνουν τα τεστ η Κέρκυρα θα περάσει στο Χάρτη του Χαρδαλιά σε χρώμα που τον βολεύει να περάσουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα και να αποφασίσουν να φοράνε μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους…Κάποιοι με ολα αυτά τρομοκρατούνται γίνονται εθελοντές για τέστ και δεν αντιλαμβάνονται το βούτυρο που δίνουν στο ψωμί τους..

Βάσει του συντάγματος μπορείς να αρνηθείς Ιατρική πράξη όπως το Τεστ. Αλλιώς μπαίνεις στο τρυπάκι του Χαρδαλιά και των φουσκωμένων με χρήμα Κομπογιανιτων Λοιμοξιολόγων και της Νέας Τάξης.

Η Θερμομέτρηση τα Τεστ είναι τα κόλπα τους για να φέρουν νεα περιοριστικά μέτρα..Τα πρόβατα στο ποιμνιοστάσιο πριν την “σφαγή” κάνουν οτι τους πει ο Σταυλάρχης..

AΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΣΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΓΙΑ ΤΕΣΤ!!!

Εχετε δικαίωμα να αρνηθείτε την θερμομέτρηση και τα Τεστ και να σεβαστούν την ανθρώπινη φύση σας. Δεν είστε ΠΡΟΒΑΤΑ..Η Παράνοια πρέπει να τελειώσει.. Αλλιώς σας πάνε για υποχρεωτικό εμβολιασμό και θα σας μετατρέψουν σε ανθρωποειδή Ζόμπι που θα ορίζουν πότε θα “φεύγεται” για τον άλλο κόσμο.

Χάθηκε η Κοινή Λογική ..Μέχρι πότε θα υπακούτε σε παράνομους και δίχως Ηθική Νόμους? Απο την τρομοκράτηση κάποιοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και σε αλλους προτάθηκε απο τρομαγμένους συγγενείς να μένουν μέσα φυλακισμένοι μην τυχόν και κολλήσουν Κορονο-μπαμπούλα!!!

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης μας με πρόσχημα τον ακίνδυνο Κορωνοιό που μετέτρεψαν σε μπαμπούλα.

Δυστυχώς θα ζήσουμε μεγάλες Τραγωδίες οσο παίζουμε το παιχνίδι του Χαρδαλιά Τσιόρδα Μαγιορκίνη κ.α Οσο παρακολουθείτε τηλεόραση  και καταπίνεται αμάσητα οτι σας λένε ερχεται Τραγωδία…Οσο φοράτε τις Μάσκες Υποταγής και ειστε αδρανείς δεν έχετε μέλλον ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας.

Οι Κορωνόπληκτοι και ολοι αυτοι χωρίς συμπτώματα που δέχονται το “αποτέλεσμα” ειναι για γέλια..Κάποιοι  ωρύονται  όταν βλέπουν  κάποιον χωρίς μάσκα  αλοιθωρίζουν πηγαίνουν 10 μέτρα μακριά  περπατάτε σαν καθυστερημένοι, να μην βλέπουν  να μην μιλάνε να μην ακούν, να μην ακουμπάνε και να καίγονται στα απολυμαντικά.Ολα αυτα ειναι συνέπεια της πλύσης εγκεφάλου.Πρόβατα!!!

Αναρίθμητα πλέον τα στοιχεία σε βάρος των συντονισμένων κυβερνήσεων όλων των κρατών της γης, πως ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ για το πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και τη μείωση του με τα εμβόλια και το τσίπ..Οσο ειναι ανοικτό το Ιντερνετ αναζητήστε την αλήθεια αλλιώς καλο σας “ταξίδι” ..

Αρθρο του Χρόνη Προσαλέντη

Υ.Γ Σας παραθέτουμε δυο video ..τον ιδιο τον Τσιόρδα που ομολογεί την ΑΠΑΤΗ με τα Τεστ και τον Καθηγητή του Αριστοτέλειου Θεσσαλονικης κ.Γεώργιο Παύλο.

ΚΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ..ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close