Tα γεγονότα που μας φέρνουν κοντά στο Γ.Π.Π

polemosΤο δεκαήμερο που μας πέρασε ήταν μια πολύ κοντινή προσέγγιση στην έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ίσως να μην το συνειδητοποιούμε διαβάζοντας τα γεγονότα σκόρπια. ΄Το πόσο κοντά –ξυστά περάσαμε από την καταστροφή, γίνεται ανατριχιαστικά φανερό αν συγκεντρώσουμε τα γεγονότα και τα βάλουμε σε μία σειρά. Πράγμα και το οποίο έκανα.

Το πιο σημαντικό είναι το ολοφάνερο γεγονός, πως κάποιοι παλεύουν παρασκηνιακά, θυσιάζοντας καριέρες, ακόμη και την ζωή τους για να αποτρέψουν τον όλεθρο που διακαώς θέλουν να εξαπολύσουν ( το προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια) οι παράφρονες Σιωνιστές Ναζί, που έχουν καταλάβει την εξουσία στον Δυτικό Κόσμο.

14 Μαρτίου 2015 –‘’ Ένα ατύχημα’’

Ηλεκτρονικά δεδομένα του πυρηνικού σχεδιασμού του Ην. Βασιλείου διαρρέουν προς την Μόσχα.

Εάν λάβουμε υπ΄όψιν πως τέτοιου είδους δεδομένα είναι υπέρ-υπέρ ασφαλισμένα, αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι άνθρωποι διακινδύνευσαν ώστε τα δεδομένα αυτά να πάνε στην Μόσχα, και να καταδείξουν πως οι Βρετανοί είχαν ενεργοποιήσει πυρηνικές κεφαλές και τις είχαν στρέψει προς την Ρωσία.

http://yournewswire.com/uk-nuclear-weapons-data-routed-thr…/

14 Μαρτίου 2015 – Η Ρωσική ανακοίνωση

Η Ρωσία ανακοινώνει πως υπάρχει ‘’Κατάσταση Πολέμου’’ καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για ‘’πρώτο κτύπημα’’, ενώ παράλληλα το προσωπικό της Ρωσικής Πρεσβείας στο Λονδίνο αποχωρεί.

http://www.eutimes.net/…/russia-warns-state-of-war-exists-…/

15 Μαρτίου 2015 – Η παράλληλη κίνηση

Ο στρατός των ΗΠΑ αποστέλλει τεθωρακισμένο κονβόι προς την Ουκρανία και τα Ρωσικά σύνορα. Γιατί;

http://www.disclose.tv/…/us_army_sending_armored_co…/115404…

16 Μαρτίου 2015 – Η Κομάντερ

Η Ανώτατη Υπεύθυνη Διαβίβασης Κωδικών για Πυρηνικές Εκτοξεύσεις των ΗΠΑ Χέδερ Κολ ΑΡΝΕΙΤΑΙ να εκτελέσει εντολή για εκτόξευση πυρηνικών. (ΗΠΑ – Ην. Βασίλειο είχαν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να χτυπηθεί η Ρωσία)

Κάπταιν Χεδερ Ε. Κολ

http://www.eutimes.net/…/top-us-commander-under-arrest-for…/

Διαβάζοντας την ειδησεογραφία, αναρωτήθηκα πόσοι από εμάς πρόσεξαν την είδηση, και πόσοι από εμάς αντιλήφθηκαν πως αυτή η γυναίκα με την άρνηση της, έχει ΣΩΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ την ζωή την δική μας αλλά και μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων ακόμη. Η Χέδερ Κολ έχει συλληφθεί και κρατείται σε απομόνωση.

Μία άλλη σκέψη είναι πως ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΞΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (με όλη την σημασία της λέξεως), άγνωστοι σε μας, είναι που θα σώσουν τον κόσμο, μαζί και την Ελλάδα.

ΠΟΣΟ ΝΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ (Από τους γνωστούς σάπιους-διεφθαρμένους πολιτικούς, δικαστές κλπ). ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

Β. Φούλφορντ – Μία άποψη

Πολλαπλές πηγές αναφέρουν πως θα υπάρξει μια έντονη προσπάθεια να αρχίσει ο 3ος ΠΠ κατά την διάρκεια των εορτασμών των εβραίων για το Πάσχα που λαμβάνει χώραν μεταξύ 3ης και 11ης Απριλίου αυτού του έτους. Ήδη μια απόπειρα του Ρότσιλντ έχει ακυρωθεί σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. (σσ. Κάποιοι πάλεψαν γι αυτό). Ένα σύνολο έξη πυρηνικών κεφαλών εμποδίστηκαν να πυροδοτηθούν, οι ίδιες πηγές λένε. Παρ’ όλα ταύτα δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν όλες οι προκλήσεις.

Καθώς δημοσιεύεται το παρόν το Πεντάγωνο μας πληροφορεί πως τέσσερα Νορβηγικά μαχητικά κατερρίφθησαν από τους Ρώσους όπως εικάζεται.

Οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, το Πεντάγωνο καθώς και οι ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών, δεν πρόκειται να προκληθούν στο να αρχίσουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, άσχετα με το πόσο σκληρά το προσπαθούν αυτοί οι θρησκευτικοί φανατικοί.

http://hipknowsys.blogspot.ae/…/benjamin-fulford-march-23-2…

16 Μαρτίου 2015 – Η επανεμφάνιση.

Εντάξει! Είναι ζωντανός ο Πούτιν μετά από μία δεκαήμερη ‘’εξαφάνιση’’

http://www.ibtimes.co.uk/hes-alive-vladimir-putin-reappears…

Πούτιν ο 3ος ;;

Β. Φούλφορντ – (άρθρο της 23ης Μαρτίου 2015)

Η πιο ανησυχητική εξέλιξη φαίνεται να είναι η αντικατάσταση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με ένα άλλο άτομο. Στην πραγματικότητα, οι ρωσικές πηγές FSB είπαν στον συγγραφέα του παρόντος ότι αυτός ο τελευταίος Πούτιν ήταν στην πραγματικότητα η ο τρίτος Πούτιν μέχρι σήμερα.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι είτε ο Πούτιν χρησιμοποιεί σωσίες για λόγους ασφαλείας σε δημόσιες εκδηλώσεις ή ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν τις διαφορές είναι μόνο ηλεκτρονική παραπληροφόρηση. Ωστόσο, οι ρωσικές πηγές λένε πως αυτός ο Πούτιν ελέγχεται από μυστικούς χειριστές (;;) που εργάζονται για μία άγνωστη ατζέντα. Επίσης, οι ρωσικές πηγές μας διαβεβαιώνουν πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, θα υπερασπιστούν σθεναρά την πατρίδα τους, και δεν πρόκειται ποτέ να ξεγελαστούν ξεκινώντας έναν παγκόσμιο πόλεμο. (Ποιοι έχουν ‘’διαφωτίσει’’ τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις;;)

http://hipknowsys.blogspot.ae/…/benjamin-fulford-march-23-2…

18 Μαρτίου 2015 – Παρεμπιπτόντως!

ΝΕΚΡΟΣ ο επικεφαλής της σωματοφυλακής του Πούτιν! Τι συνέβη; ΤΡΟΜΟΣ στη Ρωσία!

http://www.epixirimatias.gr/2015/03/blog-post_818.html…

18 Μαρτίου 2015 – Παράλληλα (άσχετα;;) γεγονότα;;

Τα τελευταία 24ωρα σχηματίστηκαν στον Ηλιο δύο γιγάντιες κηλίδες.

Οι κηλίδες αυτές δημιουργήθηκαν στους πόλους του μητρικού μας άστρου και το εύρος τους είναι τέτοιο που τις κάνει να μοιάζουν με… μαύρες τρύπες. Η μεγαλύτερη εκ των δύο κηλίδων βρίσκεται στον νότιο πόλο του Ηλιου και καλύπτει έκταση περίπου 230 δισ. χλμ! Είναι από τις μεγαλύτερες κηλίδες που έχουν εντοπιστεί στον Ηλιο εδώ και δεκαετίες. Το διαστημικό παρατηρητήριο SDO της NASA που μελετά τον Ηλιο κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από το φαινόμενο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/…/dyo-iliakes-kilides-…

Αγνώστου ταυτότητος μητρικό σκάφος εκτοξεύεται εκτός Ηλιακής τροχιάς .

http://www.inquisitr.com/1702452/ufo-nasa-sun/

Υπάρχει επίβλεψη ” Άνωθεν ’’ ;

18 Μαρτίου 2015 – Οι ‘’εκρήξεις’’

Εκκωφαντικές εκρήξεις αναστάτωσαν τη Λακωνία –

http://www.prisonplanet.gr/…/82182-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CF%89…

Να σημειωθεί πως τέτοιου είδους φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και παρατηρούνται σε όλη την υφήλιο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close