Συνέλαβαν Καθηγήτρια Λυκείου που δεν φορούσε μάσκα Υποταγής!! (Video)

Η Φιλόλογος Καθηγήτρια του Επαγγελματικού Λυκείου Υμμητού δεν φορούσε Μάσκα και φυσικά μέσα στην Τάξη με τους μαθητές της…Η ρουφιανιά ήταν αναπόφευκτη και ο Διευθυντής του Λυκείου της ζήτησε να φορέσει μάσκα!!

Ακόμη και οι μαθητές της απο την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί εκαναν αποχή απο το μάθημα γιατί δεν φορούσε μάσκα η Φιλόλογος.Τα παιδιά- μαθητές που την κάρφωσαν βέβαια είναι ο καθρέφτης των γονέων τους.

Ειχε γίνει και αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και  η φιλόλογος επέμενε να μην φοράει μάσκα.Τελικά η διεύθυνση του Σχολείου σε συνεννόηση με την Β εκπαίδευση κάλεσαν την Αστυνομία την Παρασκευή 23/10/20 και  μετά τη λήξη του μαθήματος έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό, βρισκόταν περιπολικό που συνέλαβε την εκπαιδευτικό.

Ειχε προηγηθεί και κατάθεση μήνυσης απο τον διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου…του υποταγμένου στο σύστημα.

Με παράνομες Κυβερνητικές εντολές υποχρεώνουν τους πολίτες να φορούν μάσκα και κάνοντας Σουρωτήρι το Σύνταγμα στερούν το οξυγόνο και την εργασία στην συγκεκριμένη Φιλόλογο…Εχουμε φθάσει στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ….Σε λίγο θα μας εκτελούν!!!!

Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας  θίγει το δικαίωμα του ανθρώπου να παρουσιάζεται στους άλλους όπως επιθυμεί και να συμμετέχει στην κοινωνική ζωή της χώρας χωρίς περιορισμούς (5 παρ.1 Συντάγματος). Εδω η Φιλόλογος ερχεται σε σύγκρουση με Αντισυνταγματικό Νομο και ειδικότερα  με την ελευθερία του τρόπου άσκησης της εργασίας της  καθώς είναι υποχρεωμένη  υπό την απειλή προστίμου να φοράει τη μάσκα.

Ποιος θα την σώσει την Φιλόλογο που ορθά έπραξε ?? Σίγουρα δεν θα την σώσει  η Αστυνομία η οι Δικαστές που έχουν συμβιβαστεί και φορούν μάσκα?

Οταν όμως μέσα απο αυτή την αποδοχή -συμβιβασμό έρθει το εμβόλιο Δολοφόνος να δούμε τι θα πράξουν ολοι αυτοί…Γιατι αυτή η αποδοχή μας οδηγεί σε μετατροπή μας σε Ζόμπι και στον πρόωρο θάνατο των πολιτών. Θα δεχθούν τα όργανα της Τάξης και οι Δικαστές και σε αυτό την Υποχρεωτικότητα για να αποκτήσουν ημερομηνία λήξης της ζωής τους οι ιδιοι και τα παιδιά τους?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

160 Γιατροί μιλούν και αποκαλύπτουν την ΑΠΑΤΗ με τον Κορωνοιό..(VIDEO)

Kλειδώνει τη Χώρα αντι για εξύψωση και απάντηση στη Τουρκία..Παρανοϊκός Πρωθυπουργός!!!

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button