Σε συνεχή Ομηρία μέχρι το τελικό τους στόχο την μετατροπή μας σε Ζόμπι..(Video)

Έδειξε ποιος είναι ο Μητσοτάκης...Τι ομολόγησε και τι δεν μας είπε..

Από τη παρουσία του του Πρωθυπουργού στο Ραδιόφωνο Status fm 107,7 προκύπτουν τα εξής πραγματικά περιστατικά..

1.Ο Πρωθυπουργός ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασυστόλως για το οτι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός.Η Κυβέρνηση του εχει ψηφίσει το Νόμο 4682/20 στον οποίο αναφέρεται ρητά οτι ο πληθυσμός είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί και να δεχθεί Ιατρική θεραπεία και να μας απομονώσουν σε Νοσοκομεία η αλλους χώρους..

2.Aνεφερε οτι η Κυβέρνηση του εφαρμόζει ΑΣΚΗΣΗ ..δηλαδή στρατιωτικά μέτρα εναντίον των πολιτών.

3.Τα εμβόλια για το ξεκίνημα είναι δυο και βλέπουμε..Ενα άμεσα και ενα μετά απο ενα μήνα απο το πρώτο.

4.Η Κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για οσους δεν εμβολιαστούν χωρις να αναφέρει λεπτομέρειες δίνοντας παράδειγμα την αεροπορική εταιρία Κουάντας οτι δεν θα επιτρέψει σε ανεμβολίαστους να  μετακινούνται και αλλα!!!

5.Δήλωσε οτι η  Κυβέρνηση του θα ειναι υποταγμένη στην Παγκόσμια αγορά και θα δεχθεί οποια απαγορευση εκδώσουν στις συναλλαγές με τους πολίτες για οσους θα ειναι ανεμβολίαστοι.

** Ολα τα παραπάνω προκύπτουν απο τις δηλώσεις του..ΔΕΙΤΕ το Video στο τέλος.

Απο αυτά προκύπτει οτι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και θα εφαρμόσουν Στρατιωτικά μέτρα και απαγορεύσεις με το ψευδές δεν είναι υποχρεωτικό αλλά θα υπάρχουν ενα σωρό απαγορεύσεις απο την Κυβέρνηση και την αγορά  που την χρησιμοποιεί ως πίσω πόρτα για την επιβολή του εμβολιασμού αφήνοντας την  ανεξέλεγκτη να υποχρεώνει τους πολίτες σε Βασανιστήρια για τις μετακινήσεις τους  την τροφοδοσία και τις συναλλακτικές κινήσεις.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Απέκρυψε τους  τρόπους  με τούς  οποίους ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ τους πολίτες και θα τους εξαναγκάσει να κάνουν μια σειρά εμβολίων για να μας μετατρέψουν σε ΖΟΜΠΙ πλήρως ελεγχόμενα και με ημερομηνία λήξης.

1.Δεν υπογράφει ο ιδιος και η Κυβέρνηση του για ευθύνες απο τον εμβολιασμό. Οπως δεν υπογράφουν και οι Φαρμακευτικές Εταιρείες που αγόρασε τα εμβόλια.

2.Οποιος δεν εμβολιαστεί θα του απενεργοποιηθεί το ΑΦΜ και οι κάρτες Τραπεζών για να μην μπορεί κανένας να κάνει συναλλαγές.

3.Οποιος μετακινηθεί χωρις την καρτα εμβολιασμού θα τον σταματά η αστυνομία ως επικίνδυνο για την Δημόσια Ασφάλεια και θα τον οδηγεί σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ σε στρατόπεδα η Φυλακές ..

4.Για να μας εξαναγκάσουν σε εμβολιασμό θα καταργήσουν πλήρως τα μετρητά και ολες οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτες μόνο των εμβολιασμένων και ειδικό ηλεκτρονικό  κωδικό.

5.Ολα τα περιουσιακά μας στοιχεία θα κατασχεθούν διότι δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε και θα βρεθούμε σε Στρατόπεδα η στα …Βουνά

6.Οσοι εμβολιαστούν θα αναγνωρίζονται με την ουσία Λουσιφεράνση που περιλαμβάνουν τα εμβόλια με ενα μηχάνημα χειρός και απο κεντρικό Υπολογιστή που θα παρακολουθεί τις κινήσεις των πολιτών.Οποιος δεν τηρεί τις αποστάσεις και τους περιορισμούς θα τιμωρείτε με απενεργοποίηση της κάρτας του..και εγκλεισμό στο σπίτι του.Και τέλος ολοι θα έχουν ημερομηνία λήξης ..Αυτο θα μπορούν να το κάνουν μεσω του 5G με αύξηση της Ακτινοβολίας και στο σημείο που θα τον εντοπίζουν.

Ολα αυτά δεν είναι σενάρια επιστημονικής Φαντασίας..τα ζουμε και αν θέλουμε την απελευθέρωση μας πρέπει να αγωνιστούμε…Χρόνος δεν υπάρχει…. Είμαστε ΟΜΗΡΟΙ μια Παγκόσμιας κλίκας με τους εδω υπαλλήλους της και ακόμη και τα εμβόλια τους να κάνουμε δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα που ξεραμε…Κλέβουν την ζωή μας και μας μετατρέπουν σε Ιδιοκτησιακά αντικείμενα..

Και κάτι ακόμη..Τα ΕΡΠΕΤΑ που αποφάσισαν ολα αυτά στις στοές δεν θα κάνουν τα εμβόλια που έφτιαξαν για τους πολίτες…Τα δικά τους εμβόλια ειναι για να ζουν περισσότερο..και θα γίνουν σε πολύ στενό κύκλο..Θα “φάνε” ακόμη κομματικούς ακολούθους που τους ξεγέλασαν.Μονο η Λουσιφεράνση θα είναι κοινή στα δικα μας εμβόλια και τα δικά τους για να ανάβει πράσινο οτι είναι εμβολιασμένοι.

Απο τον Ελληνικό Λαό εξαρτάται η Σωτηρία του…ολοι οι πυλώνες έχουν υποταχθεί….Πιο Σατανικό σχέδιο δεν πρόκειτε να υπάρξει…Τα Παρανοικά Ψυχασθενή Ναζίδια θα μας τελειώσουν αν δεν τους τελειώσουμε εμείς.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close