Ρεντικολέτσα Κερκύρας με υπογραφές Υδραίου(Δημάρχου Κέρκυρας) και Κράτσα(Περιφερειάρχη Ι.Ν) ενω δεν συντηρούν τα υπάρχοντα εργα που καταρρέουν..(Video)

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΕΤΣΑ με υπογραφές Δημάρχου ΥΔΡΑΙΟΥ & Περιφερειάρχου ΚΡΑΤΣΑ ενω έχουν καταστρέψει την Κέρκυρα..
Οι επιλογές της Νεας Δημοκρατίας Ρόδη Κράτσα & Μερόπη Υδραίου που έχουν καταστρέψει το Νησί της Κέρκυρας προχώρησαν σε “Θεατρική” Παράσταση για να κοροϊδέψουν ακόμα μια φορά τους Πολίτες της Κέρκυρας για την καρέκλα της εξουσίας..
Τα Κερκυραικά ΡΕΝΤΙΚΟΛΕΤΣΑ που παρουσίασαν ήταν κατι υπογραφές για Αθλητικά εργα οταν τα εργα που υπάρχουν τα έχουν εγκαταλείψει είναι ολοφάνερα στους πολίτες που ανεβάζουν φωτογραφίες στις πλατφόρμες γι αυτά και γνωρίζουν οτι το θεατρινικλίκι τους δεν πιάνει….
Το Εθνικό Στάδιο και το κλειστό Γυμναστήριο καταρρέουν…Στο Οδικό δικτιο σκουπίδια που δεν μαζεύει ο Εργολάβος Λωλης αλλά γεμίζει τις βαλίτσες του με 12 εκ ευρω για την μεταφορά τους εκτός νησιού ανα χρόνο και 7 εκ ευρω για το μάζεμα ανα 3ετια..Την ιδια ωρα 200 εργαζόμενοι στην Καθαριότητα κάθονται χωρις να εργάζονται σε αυτη και τα μαζεύει ο εργολάβος Λωλης γεμίζοντας τις τσέπες του εκατομμύρια που λείπουν απο εργα του Δημου Κέρκυρας.
Τα φανάρια που πλήρωσε η κ.Κράτσα δεν λειτουργούν και η λύση είναι να κλείνει το δρόμο!! Δειτε τη ΖΕΜΠΕΚΙΑ του Ζορμπά και της Ρόδης Κράτσα στη διασταύρωση Τζάβρου ..Εξαφάνισαν λωρίδα κυκλοφορίας!!!!
Δειτε στο Video απο το amazonios TV  πως εχουν καταντήσει τη Κέρκυρα και με “Θεατρικές” παραστάσεις και Ρεντικολέτσα Υπογραφών προσπαθούν να εξαπατήσουν μια ακόμα φορα τους Κερκυραίους…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button