Πρώτα εμβολίασαν τον κόσμο και τώρα του λένε οτι πρέπει να ελέγχουν τα σκευάσματα για γονιδιακές ιδιαιτερότητες!(Video)

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, έχει βαρεθεί τις ειδήσεις με τα εμβόλια, καθώς οι παρενέργειες μετά από αυτά είναι υπαρκτές, ωστόσο οι «ειδικοί» στην Ελλάδα επιμένουν να μην αλλάζουν τίποτα.
Αυτό όμως που ειπώθηκε, υπερβαίνει τα εσκεμμένα και δείχνει ίσως πως είτε δεν γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει είτε κάτι άλλο συμβαίνει.

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, κ. Τζανάκης, σχολιάζοντας τα περιστατικά θρομβώσεων στη χώρα μας, και με ειδική αναφορά στα τρία εκ των πέντε που εμφανίστηκαν στην Κρήτη, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Είναι τρία περιστατικά στην Κρήτη. Είναι πέντε περιστατικά συνολικά σε πάνω από 900 χιλιάδες εμβολιασμούς με AstraZeneca. Είμαστε μέσα στην στατιστική που δίνουν και οι άλλες χώρες δηλαδή περίπου 5-10 ανά 1 εκατομμύριο. Υπάρχει το αγκαθάκι, γιατί τα 3 στην Κρήτη. Θα πρέπει να μας πουν πόσοι εμβολιασμοί έγιναν. Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα προβληματικής παρτίδας. Θα πρέπει να δούμε μήπως ήταν τυχαίο. Να είμαστε παρατηρητικοί κι εν συνεχεία να ψαχτούν μήπως υπάρχουν ειδικές ευαισθησίες και γονιδιακές ιδιαιτερότητες σε κάποιους πληθυσμούς».

Αφού πρώτα έφεραν τα εμβόλια, τα οποία δεν είχαν δοκιμαστεί επαρκώς, εμβολίασαν με αυτά κόσμο, τώρα θυμήθηκαν να του πουν πως πρέπει να εκλεχθεί για «ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ»;;;
Δείτε από το 1.40:

makeleio.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Παραλία Palm Beach Florida!!
  .
  http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/05/blog-post_942.html

  Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί παραμένουν υγιείς.
  Για το λόγο αυτό, στο Pam Beach της Φλόριντα, δεν επιτρέπουν πλέον εμβολιασμένους
  να εισέρχονται σε διάφορα καταστήματα, όπως κομμωτήρια!

 2. AKOYΣΤΕ SKAI ΣTO RADIO
  ΚΟΥΒΕΛΑΣ-BAΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  .
  ΚΟΥΒΕΛΑΣΚΟΥΒΕΛΑΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ.-ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ.
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=s3cGSFqcnC4

  ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ – ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ —- ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ .
  ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button