Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας για τα 70 τμ του ΖΑΝΑDU την εξαπάτηση & το κουκούλωμα!!!

Προκαταρκτική διερεύνηση διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας (απο 12/2020) για την εξαπάτηση του Υπουργείου Ναυτιλίας στην προκήρυξη των διαγωνισμών που διενεργήθηκαν στην αγονη επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα -Διαπόντια Νησια (Ερείκουσα Μαθράκι Οθωνοί) τα προηγούμενα χρόνια…

Συγκεκριμένα η Εισαγγελία Κέρκυρας συνέταξε Δικογραφία την υπ.αριθμό ΑΒΜ  Α20/3120 την οποία απέστειλε στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας για ερευνα και κλήσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του Πλοίου Zanadu και του πλοιοκτητη του κ.Αντίοχου που επιδοτήθηκε και δρομολογήθηκε στη Γραμμή Κερκυρα Διαπόντια νησιά ενω δεν ειχε την  απαιτούμενη απο την προκήρυξη 70 τμ επιφάνεια γκαραζ.

Επίσης η ερευνα θα επεκταθεί και στα εισιτήρια με αυξημένο ναύλο που το Γραφείο του κ Αντίοχου Κωνσταντίνου εγδερνε-εκλεβε  τους Τουρίστες  στη Γραμμή Κέρκυρα -Παξοί με τα υδροπτέρυγα του.

Στην δικογραφία υπάρχει οπτικο ακουστικό υλικό απο την κλοπή των Τουριστών απο το ρεπορτάζ του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη καθώς και εγγραφα απο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Υπουργείο τουρισμού για ερευνα απο την πλευρά τους και για τις δυο περιπτώσεις…

Ειδικότερα στην περίπτωση της επιφάνειας του Γκαράζ στο Zanadu προκύπτει οτι μετα απο ελεγχο που εγινε στο συγκεκριμένο πλοίο απο το Λιμεναρχείο Κέρκυρας κατόπιν της εντολής του Υπουργείου Ναυτιλίας προέκυψε απο την καταμέτρηση οτι το γκαράζ που ειχε δηλώσει η εταιρεία και ο πλοιοκτήτης της κ.Αντίοχος δεν ηταν 70 τμ που οριζε η προκήρυξη αλλα 51,375 τμ δηλαδή 21 τ.μ λιγότερη..

Το εγγραφο καταμέτρησης εστάλη στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις Αρμόδιες Υπηρεσίες και αντι να σταματήσουν την δρομολόγηση του και να προβούν σε καθε Νόμιμη ενέργεια διακοπής της σύμβασης και επιστροφής των ποσων της επιδότησης λογω της εξαπάτησης και ψευδούς βεβαίωσης η υπόθεση Κουκουλώθηκε..

ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ ΚΟΛΠΑ!!!

Τα ατομα στο Υπουργείο Ναυτιλίας που είδαν την βαρβάτη παρανομία δέχθηκαν να “διορθώσουν” την μέτρηση του Λιμεναρχείου Κέρκυρας και αφαιρώντας τις γραμμές των διαδρόμων που υποχρεούται να εχει το αδειοδοτημένο ως επιβατηγό-Οχηματαγωγό Zanadu  λες και οι επιβάτες θα έμπαιναν πετώντας μεσα στο πλοίο…Επισης αφαίρεσαν την σκάλα απο το πανω επίπεδο για να ελευθερώσουν χωρο στο γκαράζ και πιθανως να πρόστεσαν και το διάδρομο μπροστά απο τις τουαλέτες που δεν ειναι χώρος γκαράζ για να τεντώσουν και να μεγαλώσουν το γκαράζ απο τα 50 τμ στα 70 και να αφήσουν τον Αντίοχο να εκτελεί τα δρομολόγια σε Βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της ασφάλειας των επιβατών.

Η Εισαγγελία θα διερευνήσει ποια ειναι τα πρόσωπα που υπέγραψαν η συμμετείχαν και δέχθηκαν αυτές τις αλχημείες για να βολέψουν τον πλοιοκτήτη..

Στο εγγραφο της Διεύθυνσης Επιθεώρησης πλοίων του Υπ.Ναυτιλίας αρ.πρωτ 2331.20/81830/2019 της 12/11/2019 που δημοσιεύουμε σήμερα για πρώτη φορά προκύπτει οτι το Zanadu μετρήθηκε απο το Λιμεναρχείο Κερκυρας και αποδείχθηκε η Εξαπάτηση…Το το εγινε μετα και πως τα κουκούλωσαν ειναι σειρά της Δικαιοσύνης να τα διερευνήσουν και να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις κατα των υπευθύνων…

Οπως διαβάζουμε στο εγγραφο που υπογράφει ο υποναύαρχος ΛΣ Ζηκας Ιωάννης το ΖΑΝΑDU βρέθηκε να εχει 51.375 τμ γκαραζ.Η εταιρεία του πλοίου και ο Αντίοχος μετα απο αυτα πλήρωσε τον ναυπηγο Αλέξανδρο Γιανούλη ο οποίος συνέταξε Εκθεση που την κατέθεσε στο Γραφείο Υπουργού κ.Πλακιωτάκη  με την υπ αρ.πρωτ 15574/29/11/2019 στην οποία αναφέρει οτι το Ζαναντού εχει 71 τμ επιφάνεια γκαράζ σβήνοντας τους διαδρόμους ως Επιβατηγό Δρομολογιακό (Π.Δ 177/2000) και οχι ως οχηματαγωγό που προβλέπει τους διαδρόμους…

Δηλαδή η εταιρεία του πλοίου Ζάναντου σε αυτη τη περίπτωση βαζει το Νομο που την βολεύει ενω στην πραγματικότητα το πλοίο φόρτωνε ΙΧ κανονικά με τους οδηγούς να τα βαζουν μέσα οπως σε σε ολα τα Οχηματαγωγα..Εδω για να καλύψει την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ το παρουσίασε οπως την βόλευε και το ανήκουστο και τρομερό είναι οτι το Υπουργείο με τα στελέχη ελέγχου αποδεχθηκε την αλχημεία αυτη σε βάρος της ασφάλειας των επιβατών και σε βάρος Δημοσίου συμφέροντος παρα την μέτρηση του Λιμεναρχείου Κερκυρας(51.375 τμ) για τα τα οικονομήσει η εταιρία του Αντίοχου σε βάρος ολων και να μένει ενα πλοίο στη Γραμμή που δεν είχε τις Νόμιμες προυποθέσεις. Φυσικά θα βρεθούν και οσοι υπέγραψαν και αποδέχθηκαν αυτο το τερατούργημα για να κουκουλωθεί η υπόθεση.

Στην υπόθεση των εισιτηρίων  για τους Παξούς και το κλέψιμο των Τουριστών το Υπουργείο που εξέδωσε εντολή έρευνας δυο χρόνια μετα την αναφορά που τους κατατέθηκε επίσης δεν έπραξε τίποτα ουτε μας ενημέρωσε..Τωρα εχει σειρά η Δικαιοσύνη να διαπιστώσει τους ενόχους για αυτα τα δυο σκάνδαλα που επιμελώς κοκουλώθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Μετα την εντολή του Υπουργείου για ερευνα και καταμέτρηση  έσβησαν τις διαγραμμίσεις των διαδρόμων και επέλεξαν τον Νόμο που τους βόλευε με το δρομολογιακό αντι του Οχηματαγωγού..

Οπως βλέπετε και στην επόμενη Φωτογραφία οι επιβάτες δεν μπορούν να κατέβουν δεν υπάρχει διάδρομος ελεύθερος και για να βγουν κατέβαζαν στο Λιμανι τα μπροστινά αμάξια για να εξέλθουν οι επιβάτες..

Επίσης δεξιά εκει που είναι το γκρι αμάξι ειναι ο χωρος παράνομα φρακαρισμένος διοτι απο πάνω ειναι η σκάλα που δεν την εχουν κατεβάσει .Ετσι οι επιβάτες δεν μπορούν να κατέβουν απο τη επάνω σκάλα για να κερδίσουν τα ναύλα απο  ενα αμάξι επιπλέον παράνομα σε βάρος της ασφάλειας των επιβατών και των κατοίκων της Ερείκουσας Μαθρακίου και Οθωνών και υπερ της τσέπης του Αντίοχου.

Το Υπουργείο με κάποιους σε θέσεις κλειδιά μετα απο αυτές τις αποκαλύψεις τα κουκούλωσε….οπως βόλευε τον Αντίοχο..Ο Χώρος κάτω απο τη σκάλα είναι μεσα στα 51 τμ η δεν αφαιρέθηκε? Για τις  δέστρες αφαιρέθηκε ο χώρος τους ενός μέτρου για την κάθε μια? Ο διάδρομος στις τουαλέτες ειναι περασμένος ως γκαράζ ? Ολα πρέπει να ελέγχουν διότι αν αυτα (σκάλα-δέστρες -διάδρομος στις τουαλέτες κ.α)  είναι μέσα στην  μέτρηση του Λιμεναρχείου Κέρκυρας 51 τμ  ως ωφέλιμη επιφάνεια θα πρέπει να αφαιρεθούν και ισως το γκαράζ να φθάσει τα 30 τμ!!!! Θα ζητηθεί αλώστε να γίνει επανακαταμέτρηση με Δικαστικό Πραγματογνώμονα…

Η Δικαιοσύνη που έφθασε το θέμα εχει τώρα το λόγο να εξετάσει και την μέτρηση του Λιμεναρχείου Κέρκυρας γιατί στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πιο κάτω και απο 51τμ!!

Δείτε και τα video απο τα ρεπορτάζ που έγιναν δίπλα απο το γραφείο του Αντίοχου στο Νέο Λιμάνι..για την κλοπή των Τουριστών με τα τσιμπημένα εισιτήρια.

To οπτικό ακουστικό υλικό και το αποδεικτικό υλικό είναι επαρκές και τεκμηριώνουν την εξαπάτηση  για το γκαράζ όπως και για την κλοπή των Τουριστών…Στην Κέρκυρα όμως έπεφτε σιγή και μετρούσαν οι γνωριμίες. Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Βουλευτής Κέρκυρας κ Γκίκας εκαναν πως δεν βλέπουν.

Η ωρα της Δικαιοσύνης ήρθε με την εντολή απο την Εισαγγελία Κέρκυρας για προκαταρκτική εξέταση για την απόδοση αυτης…

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close