Οικογένεια κρύφτηκε στο Δάσος για να Γλιτώσει από τον Κορονοϊό και το εμβόλιο!!!

Γονείς μαζί με τα δύο παιδιά τους κρύφτηκαν στο μεγαλύτερο δάσος της Λευκορωσίας, Ναλιμπόκσκαγια Πούσα. Επί δύο μήνες αναφέρει το sputniknews.gr η οικογένεια ζούσε εκεί «για να ξεφύγει από τον κορονοϊό και το τσιπ» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου 2020, μια οικογένεια από το χωριό Ζαντβόριε στην περιοχή Στολμπτσόβσκι της Λευκορωσίας εξαφανίστηκε.

Στο σπίτι τους βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο έλεγε ότι «έφυγαν για να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα». Η οικογένεια αποτελούνταν από τέσσερα άτομα: έναν άνδρα, μια γυναίκα και τα παιδιά τους, 12 και 17 ετών.

Από εκείνη τη νύχτα, οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί τούς αναζητούσαν με τη βοήθεια εθελοντών, κατοίκων της περιοχής, υπαλλήλων της Περιφερειακής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης και δασοκόμους.

Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου ήταν άφαντοι, όταν εκείνη την ημέρα η αστυνομία είχε μια πληροφορία ότι μια γυναίκα, η οποία έμοιαζε με την αγνοούμενη, εμφανίστηκε σε ένα κατάστημα στο χωριό Μπορ, στην περιοχή Νοβογκρούντσκι. Ύστερα από έρευνα κοντά στο κανάλι Σουμπίνο-Νεμάνσκι, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια στρατιωτική σκηνή στην οποία επέστρεψε το βράδυ η αγνοούμενη οικογένεια.

Οι γονείς εξήγησαν ότι ο κορονοϊός τούς ανάγκασε να πάνε στο δάσος. Και πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που εχουν ειναι ότι μαζί με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, θα εμφυτευτούν και κάποια τσιπ. Για να αποφύγουν τη μόλυνση αλλά και το εμβόλιο αποφάσισαν να περάσουν την περίοδο της πανδημίας στο δάσος. Αυτά τουλάχιστον δήλωσαν στην αστυνομία.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close